Video. Surpriză la antrenamentul Barcelonei. Ce au făcut Messi şi Suarez

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
14/04/2018, 11:19
Video. Surpriză la antrenamentul Barcelonei. Ce au făcut Messi şi Suarez

La FC Barcelona eliminarea incredibilă din sferturile Champions League a fost un şoc teribil. Liniştea şi armonia de pe Nou Camp a fost distrusă, deşi titlul nu mai poate scăpa catalanilor. Greii echipei, Leo Messi şi Luis Suarez, sunt şi ei şocaţi de această contraperformanţă şi încearcă să găsească soluţiie rapide de redresare.

Meciul cu Valencia, care se va juca pe Nou Camp, nu e deloc o partidă uşoară, liliecii venind după opt succese din ultimele nouă partide. Şedinţa de antrenament dinaintea acestui meci a avut o încărcătură în plan mental mult mai mare decât de obicei. Şi Messi şi Suarez au arătat din nou, prin ceea ce au făcut, că sunt şefii vestiarului.

Barcelona sub tensiune. Jucătorii, uimiţi de atitudinea liderilor echipei

Toţi jucătorii erau pe teren, gata pentru a lucra partea fizică a antrenamentului, însă s-au oprit, văzându-i pe cei doi rămaşi într-un colţ al terenului, departe de restul grupului. O situaţie care nu a mai fost văzută până acum de coechipierii lui Messi şi Suarez şi care a produs multă rumoare.

Timp de trei minute Messi şi Suarez au stat de vorbă, cel mai probabil despre modul cum ar putea fi depăşită rapid situaţia. În tot acest timp jucătorii catalani nu au fost atenţi la nici o explicaţie a preparatorului fizic şi rând pe rând au întors capetele în direcţia celor doi lideri, total intrigaţi de comportamentul acestora. Abia după trei minute Messi şi Suarez au revenit în grup şi s-a putut desfăşura programul de pregătire.

Închide ×