Barcelona, super lovitură! Transfer STELAR de la rivala din Madrid

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
23/07/2016, 11:13
Barcelona, super lovitură! Transfer STELAR de la rivala din Madrid

FC  Barcelona este pe val pe piaţa transferurilor, după o perioadă în care a stat la cutie şi a sondat piaţa. Catalanii au oficializat ieri transferul lui Andre Gomes, de la Valencia, pentru 35 de milioane de euro, plus 20 în variabile, iar astăzi au mai dat o lovitură.

Cotidianul Mundo Deportivo anunţă că Barcelona a ajuns la un acord pentru transferul lui Luciano Vietto, de la Atletico Madrid, pentru 22 de milioane de euro. Argentinianul în vîrstă de 22 de ani este văzut ca o soluţie perfectă pentru a face concurenţă, dar mai ales pentru a le oferi minute de odihnă starurilor Messi, Suarez şi Neymar.

Vietto a fost transferat de Atletico Madrid anul trecut, pentru 20 de milioane de euro, după ce făcuse un sezon de excepţie la Villarreal, în care marcase 20 de goluri în 48 de meciuri în toate competiţiile. Nu a confirmat aşteptările la Atletico Madrid şi a fost rezervă în mare parte a timpului. Anul trecut a marcat trei goluri în 28 de meciuri în toate partidele.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Costea, aproape de o revenire la FCU! Când se decide transferul!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×