Fotbal international

Barcelona – Tottenham 1-1. Englezii se califică dramatic în optimile Ligii Campionilor. Video

11.12.2018 | 23:54
Barcelona  Tottenham 11 Englezii se califica dramatic in optimile Ligii Campionilor Video

Barcelona și Tottenham au remizat 1-1 pe Camp Nou, iar ambele echipe s-au calificat în optimile Ligii Campionilor. Englezii au trăit intens partida, golul care i-a trimis mai departe venind abia în minutul 85. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 85 – GOOOOOL TOTTENHAM! Moura înscrie din pasa lui Kane

Min. 7 – GOOOOL BARCELONA! Dembele înscrie un gol superb

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Barcelona - Tottenham
Echipe de start Barcelona – Tottenham

Partida Barcelona – Tottenham, din ultima etapă a fazei grupelor Champions League, nu are nicio însemnătate pentru catalani, dar este una decisivă pentru britanici. Întâlnirea de pe Camp Nou se va disputa marți, de la ora 22:00 și va fi arbitrată de sârbul Milorad Mazic.

Barcelona și-a asigurat deja primul loc în clasamentul Grupei B a Ligii Campionilor și cel mai probabil va menaja câțiva titulari pentru a-i avea proapeți în ultimele partide din acest an din La Liga. Catalanii au avut un parcurs aproape perfect în faza grupelor fiind prima formație care și-a asigurat calificarea în primăvară.

Barcelona – Tottenham Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

De partea cealaltă, Tottenham a revenit în cărțile calificării după ce a învins în runda precedentă pe Inter Milano. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, dar Spurs stă mai bine în meciurile directe deoarece a marcat un gol mai mult în deplasare. În aceste condiții, englezii au nevoie de un rezultat identic cu cel pe care îl vor obține italienii în întâlnirea cu PSV Eindhoven.

Lionel Messi încearcă să treacă printre Davinson Sanchez și Benjamin Davies la meciul Tottenham - Barcelona 2-4
Lionel Messi încearcă să treacă printre Davinson Sanchez și Benjamin Davies la meciul Tottenham – Barcelona 2-4

Partida Barcelona – Tottenham se va disputa marți, de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Telekom Sport 2 şi Digi Sport 1. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. În afara meciului tur câștigat de catalani pe Wembley cu 4-2, cele două formații s-au mmai întâlnit doar două ori în jocuri oficiale. În semifinalele Cupei Cupelor din sezonul 1981-1982, Barcelona o elimina pe Tottenham după 1-1 la Londra și 1-0 în Catalonia.

Champions League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Pentru partida de marți seară, Ernesto Valverde nu-i va avea la dispoziție pe accidentații Malcom, Rafinha, Sergi Roberto și Samuel Umtiti, în timp ce Arthur și Sergi Samper sunt incerți. Nici de partea cealaltă lucrurile nu stau mai bine, Maurico Pochettino având infirmeria plină. Pe Camp Nou vor absenta Mousa Dembele, Vincent Janssen, Davinson Sanchez, Kieran Trippier și Victor Wanyama, dar se speră în recuperarea lui Serge Aurier și a lui Erik Lamela.

Deși nu are niciun interes pentru acest joc, Barcelona este văzută favorită și are o cotă la victorie de 2,15, față de 3,10 Tottenham și 3,75 egalul. Bookmakerii oferă o cotă de 2,15 pentru un meci cu ”peste 3,5 goluri” și una de 2,06 că englezii nu vor marca în repriza secundă.