Fotbal international

Barcelona transferă din MLS! Carlos Vela, dorit insistent de catalani: „Are oferta pe masă!”

11.12.2019 | 17:39
Barcelona transferă din MLS! Carlos Vela, dorit insistent de catalani: „Are oferta pe masă!”
Carlos Vela. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Barcelona vrea să se întărească în iarnă și caută să transfere din MLS, iar catalanii au pus ochii pe Carlos Vela, golgheterul din State. Negocierile au fost dezvăluite de Jonathan dos Santos, mijlocașul lui LA Galaxy, care este coleg cu Vela în naționala Mexicului.

Carlos Vela, dorit de Barcelona

Barcelona vrea să facă un transfer neașteptat în iarnă, iar dacă sezonul trecut l-au adus împrumut pe Kevin Prince Boateng de la Sassuolo, sezonul acesta doresc să-l aducă pe Carlos Vela, golgheterul din MLS.

ADVERTISEMENT

Jonathan dos Santos, colegul lui Vela din naționala Mexicului a făcut dezvăluirea: „Este adevărat, are oferta pe masă de la Barcelona. Nu știu ce va face în această privință”.

„Este foarte bucuros la Los Angeles, a avut un sezon spectaculos, dar pare o oportunitate unică aceea de a semna cu Barcelona. Sunt foarte bucuros pentru el. Ca mexican, sper să-i dea curs mutării”, a mai spus Jonathan dos Santos.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani a împlinit carlos Vela pe 1 martie

Zlatan l-a comparat pe Vela cu un Fiat ?

Zlatan Ibrahimovic l-a ridiculizat pe Carlos Vela înainte de un derby „El Traffico” din MLS, în care suedezul a înscris de două ori, iar mexicanul de trei ori: „MLS nu este la nivelul Europei, să fim serioși”.

„Înainte jucam cu fotbaliști de nivelul meu sau care se apropiau de nivelul meu și asta făcea ca legăturile din sistemul de joc să se lege mult mai repede și mult mai bine. Aici sunt ca un Ferrari printre mai multe mașini Fiat și se poate ca Ferrari-ul să devină un Fiat sau Fiat-ul să devină un Ferrari”, a continuat Zlatan.

ADVERTISEMENT

„Dacă echipa merge bine și individual mi-ar merge bine, nu mă interesează lupta pentru Gheata de Aur, vreau doar să-mi ajut echipa și să înscriu cât mai multe goluri pentru a deveni campioni. Asta încerc să fac, este parte a job-ului meu, dar o competiție cu el (n.r. Carlos Vela) nu mă interesează”, a mai spus suedezul.

„Am avut exact aceeași problemă la națională, poate nu chiar atât de mult. Nu accept ca mingea să nu-mi vină sau să-mi vină prea târziu. Vreau ca echipa mea să se ridice la nivelul meu. Toate acest lucruri mă încetinesc și mă fac să nu joc la potențialul meu maxim”,  și-a amintit Ibrahimovic.

„Fotbalul din America ar putea să fie mult mai dinamic, mult mai tactic și mult mai ritmic”, a încheiat atacantul suedez care este aproape de o revenire în Europa.

ADVERTISEMENT
  • 15.000.000 de euro este cota de piață a lui Carlos Vela, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri