Sport

Barcelona, ultima șansă să-l transfere pe Robert Lewandowski. Răspunsul final al lui Bayern Munchen

Robert Lewandowski (33 de ani) este principala țintă a Barcelonei în această perioadă de mercato. Catalanii fac ofertă după ofertă pentru a-l luat de la Bayern, dar nemții au dat un răspuns prompt.
30.06.2022 | 17:39
Barcelona ultima sansa sal transfere pe Robert Lewandowski Raspunsul final al lui Bayern Munchen
Ultima șansă pe care o are FC Barcelona pentru a îl transfera pe Robert Lewandowski. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski (33 de ani) își dorește cu nerăbdare să plece de la Bayern Munchen, chiar dacă mai are contract cu campioana Germaniei până în vara lui 2023. Dorit cu insistență de FC Barcelona, golgheterul polonez vrea și el pe Camp Nou, dar bavarezii țin cu dinții de preț.

Răspunsul final al lui Bayern Munchen, după ultima ofertă a Barcelonei pentru Robert Lewandowski

Catalanii au făcut deja a treia ofertă pentru Robert Lewandowski, echipa antrenată de Xavi Hernandez primind deja răspunsul lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Bavarezii au refuzat și ultima propunere, iar presa din Spania susține că Barcelona nu are de gând să mai continue tratativele.

Barca a pus pe masă 40 de milioane de euro, la care urmau să se adauge și alte bonusuri, dar nemții au transmis că îl vor ceda pe Lewandowski doar în schimbul sumei de 50 de milioane de euro, după cum anunță jurnaliștii de la Bild.

ADVERTISEMENT

În cazul în care nu se vor răzgândi și vor face și o a patra ofertă pentru atacantul în vârstă de 33 de ani, catalanii vor trebui să se reorienteze și să găsească un alt „nouar” veritabil.

Plecarea lui  Frenkie de Jong la Manchester United, șansa lui Lewandowski

Barcelona ar putea plăti și 50 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Camp Nou pe Robert Lewandowski. Totuși, echipa lui Xavi se confruntă cu probleme financiare uriașe și este mai mult decât precaută atunci când vine vorba de aruncatul banilor pe transferuri.

ADVERTISEMENT

Salvarea ar putea veni odată cu vânzarea lui Frenkie de Jong (25 de ani) la Manchester United. Metronomul olandez este dorit cu insistență de fostul său antrenor de la Ajax, Erik ten Hag.

La fel ca în cazul lui Bayern cu Lewa, Barca ține și ea cu dinții de mijlocașul batav, pe care speră să încaseze cât mai mulți bani de la „diavolii roșii”.

ADVERTISEMENT

În urma ultimelor discuții dintre cele două cluburi, pentru a-l aduce pe Old Trafford, Manchester United trebuie să plătească un total de 85 de milioane de euro în schimbul lui de Jong, dintre care 20 de milioane de euro sunt bonusuri.

ADVERTISEMENT