Video. Barcelona, victorie la limită cu Valencia în Cupa Spaniei

barcelona-valencia, cupa spaniei, live, video

Barcelona s-a impus în prima manşă a semifinalelor din Cupa Spaniei împotriva celor de la Valencia, însă victoria catalanilor nu asigură calificarea în ultimul act.

UPDATE, ora 00:25:  Barcelona a câştigat prima manşă a semifinalei cu Valencia din Cupa Spaniei, datorită unui gol marcat de Luis Suarez în minutul 67. Valencia însă speră ca va putea întoarce soarta calificării în ultimul act la returul de pe Mestalla, programat pe opt februarie. 

Barcelona a câştigat ultimele trei ediţii ale Cupei Spaniei, ultima după ce a învins-o pe Deportivo Alaves, scor 3-1. Pentru meciul tur cu Valencia de pe Camp Nou, antrenorul Ernesto Valverde a convocat 18 jucători.

Nu există nicio surpriză în lotul catalanilor, din care lipsesc Thomas Vermaelen şi Ousmane Dembele, ambii accidentaţi, dar şi portughezul Andre Gomes care nu este refăcut complet după ce a suferit o gastroenterită.

Barcelona - Valencia LIVE STREAM Cupa Spaniei. Valverde: ”Valencia este ucigătoare pe contraatac”

Barcelona - Valencia LIVE STREAM Cupa Spaniei. ”Este esenţial ca în acest meci să marcăm şi să nu primim gol. Va fi o partidă complicată pentru ambele formaţii. Valencia este o formaţie care speculează foarte bine spaţiile şi este ucigătoare pe contraatac”, a declarat Valverde.

Barcelona - Valencia LIVE STREAM Cupa Spaniei. ”Valencia are un joc simplu, dar bine pus la punct. Coutinho este un jucător versatil, îl pot folosi în stânga, în dreapta sau în centru în spatele vârfului. Este un fotbalist important pentru noi”, a explicat Valverde.