Fotbal international

Barcelona vinde tot dacă primeşte oferte bune! Doar trei fotbalişti se află pe lista jucătorilor care nu pot pleca

18.04.2020 | 15:46
Barcelona vinde tot daca primeste oferte bune Doar trei fotbalisti se afla pe lista jucatorilor care nu pot pleca
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus poate avea urmări dintre cele mai neplăcute la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din fotbalul european. Combinată cu anumite fraude comise în ultima perioadă de timp situaţia de perspectivă la Barcelona nu se arată a fi deloc una roză.

Lucrurile se complică dacă nu se va termina acest sezon pe teren

Şi lucrurile s-ar putea complica şi mai mult în cazul în care sezonul acesta de La Liga nu s-ar mai putea relua, pentru că în afara pierderilor importante din vânzări de bilete şi abonamente şi a celor provenite din marketing s-ar adăuga o sumă importantă şi din lipsa drepturilor TV.

ADVERTISEMENT

Situaţie care ar obliga clubul catalan să ia o măsură excepţională, adică să pună pe lista de transfer orice jucător din lot, cu excepţia a trei oameni.

De Jong a costat 75 de milioane euro

Aceştia nu sunt de vânzare indiferent de oferta primită. E lesne de înţeles că primul pe această listă nu poate fi altul decât starul echipei, deşi a ajuns la 32 de ani, Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Alţi doi jucători consideraţi incedibili sunt portarul german Marc Andre ter Stegen şi mijlocaşul olandez Frenkie de Jong, pentru care Barca a plătit anul trecut 75 de milioane.

Furtuna produsă de demisia în bloc a şase membri din Consiliul director

În rest, pentru o ofertă justă, orice fotbalist blaugrana poate pleca, pentru că obiectivul primordial este menţinerea unui echilibru financiar în situaţie de criză.

ADVERTISEMENT

Pe Nou Camp s-a produs o adevărată furtună odată cu demisia a şase membri din Consiliul director, în frunte cu unul dintre vicepreşedinţi, Emili Rousaud.

Joan Laporta a anunţat că va candida din nou la preşedinţie

Preşedintele Josep Bartomeu este cel vizat de acuzaţii grave, de corupţie şi fraudă financiară. Pentru a învolbura şi mai mult apele un fost conducător al Barcei, Joan Laporta, anunţă că e gata să candideze din nou la preşedinţia clubului.

ADVERTISEMENT

Problema este că toate aceste scandaluri, create de Josep Bartomeu, i-au atins şi pe jucători, iar aceştia au replicat deosebit de ferm şi de tăios prin liderul lor, Lionel Messi.

ADVERTISEMENT