Gică Popescu o aduce pe Barça la Cluj! Când vin legendele catalanilor

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
16/04/2018, 14:14
Gică Popescu o aduce pe Barça la Cluj! Când vin legendele catalanilor

Barcelona vine în vară în România, însă nu este vorba de echipa antrenată de Ernesto Valverde. Formaţia de old-boys a clubului de pe “Camp Nou” este aşteptată la Cluj, unde va juca un meci demonstrativ împotriva “Generaţiei de Aur”.

Partida este inclusă în prima ediţie a Sport Festivals, organizat la Cluj, în perioada 14-17 iunie. “În cadrul primei ediţii a Sports Festival va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de Aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi dintre legendele Barcelonei si voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de Aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din Romania. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie”, a declarat Gică Popescu.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Barcelona vine cu starurile la Cluj

În echipa legendelor Barcelonei vor fi prezenţi, mai mult ca sigur, Hristo Stoicikov, Ronald de Boer, Frank de Boer sau Carles Puyol. În cadrul evenimentului de la Cluj vor fi promovate peste 20 de sporturi, printre care fotbal, oină, baschet, volei sau handbal. Gică Popescu va juca pentru ambele echipe câte o repriză.

Închide ×