Barcelona vrea cu disperare un atacant! Un vicecampion european, pe lista lui Enrique

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
01/08/2016, 17:07
Barcelona vrea cu disperare un atacant! Un vicecampion european, pe lista lui Enrique

Luis Enrique insistă pe lîngă oamenii din conducerea Barcelonei pentru a-i aduce în lot încă un atacant, pentru a le putea oferi minute de odihnă celor trei magicieni “sud-americani”, Messi, Suarez şi Neymar.

După ce a ratat negocierile pentru mai mulţi fotbalişti care ar fi avut acest rol, cum ar fi Gameiro, Vittolo, Bacca sau Gabriel Jesus, catalanii s-au reorientat. Mundo Deportivo scrie că noua ţintă a catalanilor este francezul Andre Pierre Gignac, actualente la Tigres.

Gignac este genul de jucător care s-ar plia pe ceea ce caută Barcelona. Este un marcator, ajuns deja la 30 de ani, care nu ar costa o sumă mare şi, în plus, ar accepta să fie rezervă în mare parte dintre meciuri. Cum Tigres l-a luat gratis pe Gignac, ar fi gata să îl cedeze pentru aproximativ zece milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×