Barcelona vrea să-l transfere pe danezul Martin Braithwaite! Agentul atacantului a ajuns la negocieri

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în La Liga
18/02/2020, 08:52
Barcelona vrea să-l transfere pe danezul Martin Braithwaite! Agentul atacantului a ajuns la negocieri
Oficialii clubului FC Barcelona vor să-l transfere pe danezul Martin Braithwaite de la Leganes

Oficialii clubului FC Barcelona vor să-l transfere pe danezul Martin Braithwaite de la Leganes, după accidentarea lui Ousmane Dembele.

Barcelona vrea să-l transfere pe danezul Martin Braithwaite

La Liga i-a permis Barcelonei să mai transfere un jucător de urgență, după ce Ousmane Dembele s-a accidentat și va lipsi șase luni. Catalanii au la dispoziție 15 zile pentru a aduce un jucător liber de contract sau care joacă deja în Spania.

Conform cotidianului spaniol Marca, prima opțiune de transfer a Barcelonei este atacantul danez Martin Braithwaite de la Leganes, care are o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

Braithwaite va fi în lot pentru meciul cu Eibar

Conform jurnaliștilor iberici, Ali Dursun, agentul internaționalului danez în vârstă de 28 de ani, se află deja la Barcelona pentru a începe negocierile cu gruparea catalană. Leganes nu se opune mutării, însă nu-l va lăsa pe jucător să plece pentru mai puțin de 20 de milioane de euro.

Președintele Josep Maria Bartomeu își dorește să încheie cât mai repede această afacere pentru ca jucătorul să se alăture antrenamentelor conduse de Quique Setien. Dacă cele două părți vor ajunge la un consens, Martin Braithwaite ar putea fi inclus în lot pentru întâlnirea din weekend cu Eibar.

Angel Rodriguez, varianta de rezervă a catalanilor

Ali Dursun nu se află la prima afacere cu FC Barcelona, el fiind și agentul mijlocașului olandez Frenkie De Jong, transferat de catalani în vară de la Ajax Amsterdam pentru 75.000.000 de euro.

În cazul în care nu se va ajunge la un acord cu Martin Braithwaite, Barcelona îl are ca variantă de rezervă pe Angel Rodriguez de la Getafe. Deși jucătorul are o clauză de reziliere de 10 milioane de euro, conducătorii clubului Getafe sunt dispuși la negocieri.

Dembele ratează și Campionatul European

Atacantul Ousmane Dembele a suferit a noua accidentare de la venirea la FC Barcelona în vara anului 2017 și nu va mai juca în acest sezon. Internaționalul francez a fost operat și va rata următoarele șase luni. În afară de finalul sezonului din La Liga și Champions League, Dembele își ia adio și de la Campionatul European din vară.

Ousmane Dembele a suferit o ruptură totală a tendonului bicepsului femural la coapsa dreaptă în timpul unui antrenament. FC Barcelona l-a adus pe atacantul francez de la Borussia Dortmund pentru 105 milioane de euro, plus alte 35 de milioane bonusuri de performanță.

Închide ×