Sport

Barcelona vrea să mai transfere un jucător de la Manchester City! Catalanii au pregătit 30 de milioane euro

Barcelona este cu ochii pe o altă vedetă de la Manchester City. Catalanii sunt gata să „atace” un transfer de 30 de milioane de euro pentru un jucător cheie.
24.04.2022 | 07:35
Barcelona vrea sa mai transfere un jucator de la Manchester City Catalanii au pregatit 30 de milioane euro
Jucătorii lui Manchester City serbând un gol. Sursa foto: EPA/Rui Vieira
ADVERTISEMENT

După ce i-a transferat pe Eric Garcia şi Ferran Torres, Barcelona vrea să dea lovitura din nou, pregătind un transfer de câteva zeci de milioane de euro pentru un alt jucător de la Manchester City.

Ce jucător vrea să transfere Barcelona de la Manchester City

Gabriel Jesus vrea să o părăsească pe Manchester City la vară, iar Barcelona este interesată să-l transfere pe atacant contra sumei de 30 de milioane de euro, conform publicației braziliene Lance.

ADVERTISEMENT

De asemenea, potrivit ziarului spaniol Marca, antrenorul Barcelonei, Xavi, intenționează să reconstruiască echipa aducând jucători mai tineri, cu potențial.

Astfel, Gabriel Jesus s-ar alătura fostului său coechipier Ferran Torres, precum și fostului căpitan de la Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, formând un nou trio în linia de atac a Barcelonei.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care contractul brazilianului expiră în vara anului 2023, Manchester City ar putea nu ar risca să-l piardă gratis pe Gabriel Jesus, având interes de a-l vinde altui club.

Mai mult, odată cu sosirea din ce în ce mai sigură a lui Erling Haaland pe Etihad Stadium, Jesus și-ar putea pierde postul în primul „11”. Pe lângă acest lucru, niște bani luați pe brazilian ar ajuta clubul să plătească cei 600.000 de euro pe săptămână vedetei lui Dortmund.

ADVERTISEMENT

Până la sfârșitul sezonului, Gabriel Jesus va juca un rol-cheie în echipa lui Pep Guardiola, întrucât urmărește să obțină un nou titlu de campion al Angliei, dar și să câștige pentru prima dată Liga Campionilor.

Ce palmares are Gabriel Jesus la Manchester City

Jucătorul de 25 de ani a ajuns la Manchester City la începutul anului 2017, după ce a plecat de la primul său club, Palmeiras.

ADVERTISEMENT

În cei cinci ani petrecuți pe Etihad, atacantul a înregistrat până acum 89 de goluri și 45 de pase decisive în cele 229 de apariții.

În ceea ce privește palmaresul său personal, Gabriel Jesus se bucură de câteva titluri pe care orice jucător din Premier League și-ar dori să le câștige măcar o dată. Printre trofeele câștigate de jucătorul lui City, se numără:

  • 3 x Premier League (2018, 2019, 2021);
  • 4 x Cupa Ligii Angliei (2018, 2019, 2020, 2021);
  • 2 x Super Cupa Angliei (2019, 2020);
  • 1 x Cupa Angliei (2019).

În acest sezon, brazilianul a marcat până acum de șapte ori în toate competițiile și a oferit 11 ocazii de gol.

ADVERTISEMENT