Fotbal international

Barcelona vrea să revină la perioada de glorie! Primul pas: tricourile. Cum arată echipamentul din sezonul viitor. FOTO

09.03.2020 | 18:17
Barcelona vrea sa revina la perioada de glorie Primul pas tricourile Cum arata echipamentul din sezonul viitor FOTO
ADVERTISEMENT

Barcelona a câștigat în ultima etapă din La Liga cu Real Sociedad (1-0) și a profitat de înfrângerea lui Real Madrid cu Betis (1-2) pentru a ajunge din nou pe primul loc în campionat. Totuși, echipa lui Quique Setien nu traversează o perioadă foarte bună, iar șefii catalani vor ca echipa să revină la perioada de glorie, motiv pentru care au schimbat echipamentul, care seamănă cu cel din sezonul 2010-2011.

Noul echipament al Barcelonei

Fanii Barcelonei au fost încântați de imaginile care au apărut pe internet cu echipamentul pe care Lionel Messi și compania îl vor purta începând cu sezonul următor. Cei mai mulți dintre ei se bucură că tricourile vor avea din nou dungi, deoarece în actualul sezon tricourile catalanilor au pătrățele.

ADVERTISEMENT

Noile echipamente ale jucătorilor Barcelonei se aseamănă cu cele purtate în sezonul 2010-2011, care este asociat cu cele mai mari realizări ale catalanilor.

Chiar dacă a pierdut El Clasico în fața lui Real Madrid, Barcelona are prima șansă la câștigarea campionatului. După El Clasico, Quique Setien s-a supărat pe elevii săi, cărora le-a atras atenția asupra faptului că Lionel Messi trebuie ajutat, în cazul în care nu are un meci bun:

ADVERTISEMENT

„Sunt câteva momente în meciuri pe care nu poți să le gestionezi, iar lucrurile mărunte fac diferența. Leo (n.r. Messi) este un jucător foarte important. Este adevărat că astăzi nu a putut fi la adevărata lui valoare, dar alți jucători ar fi trebuit să facă pasul în față”.

Echipamentul Barcelonei. Sursă foto: thesun.co.uk
Echipamentul Barcelonei. Sursă foto: thesun.co.uk

Fanii sunt încântați de noul echipament

Fanii Barcelonei au reacționat prin intermediul rețelelor de soocializare și au părut foarte încântați de noile tricouri pe care catalanii le vor purta în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

„Singurul motiv pentru care Barcelona mă încântă în acest moment” sau „Este un echipament extraordinar. Abia aștept să-l cumpăr”, au fost câteva din mesajele pe care fanii le-au lăsat pe internet.

  • 1 este locul pe care Barcelona îl ocupă în La Liga