Fotbal international

Barcelona vrea să transfere din Premier League! Fotbalistul care a intrat pe lista catalanilor

15.04.2020 | 21:24
Barcelona vrea sa transfere din Premier League Fotbalistul care a intrat pe lista catalanilor
ADVERTISEMENT

Barcelona continuă să construiască scheme de joc pentru viitorul sezon. În afara posibilului schimb de atacanţi Lautaro Mertinez de la Inter pe Nou Camp şi Antoine Griezmann la Milano catalanii mai un proiect important.

Francezul lui Chelsea considerat omul ideal

Este vorba de aducerea unui mijlocaş închizător foarte puternic, ceva gen Pogba sau cum a fost Mascherano, capitol la care Barcelona nu stă tocmai bine, pentru că Frenkie de Jong pare puţin prea crud pentru acest rol.

ADVERTISEMENT

Conducerea blaugrana s-a îndreptat spre un jucător cu mare experienţă, cel mai bun mijlocaş de la echipa londoneză Chelsea, francezul N’Golo Kante, care e considerat un adevărat metronom.

Barca se va despărţi de Rakitic şi Vidal

Jucătorul de 29 de ani, campion mondial în 2018, în Rusia. are toate atuurile pentru a juca pe Camp Nou într-o zonă care s-a dovedit de atâtea ori precară catalanilor.

ADVERTISEMENT

Aceştia se vor despărţi în vară, în proporţie de 99 la sută, atât de croatul Ivan Rakitic, cât şi de chilianul Arturo Vidal şi trebuie să rezolve problema, iar omul ideal ar fi Kante.

Bayern nu îl va păstra pe Coutinho

După cum scrie cel mai important cotidian catalan, El Mundo Deportivo, există şanse destul de mari ca francezul de origine maliană să ajungă coleg cu Lionel Messi, deoarece la rândul lor londonezii au un interes legat de Barcelona.

ADVERTISEMENT

După cum se ştie, catalanii nu vor să îl mai păstreze pe jucătorul care i-a costat cel mai mult în istoria lor, brazilianul Philipe Coutinho. Bayern Munchen, unde a fost împrumutat jucătorul în acest sezon, a anunţat că nu doreşte să exercite dreptul de achiziţionare definitivă şi de altfel jucătorul vrea doar o revenire în Premier League, unde a avut la Liverpool cel mai bun randament.

Brazilianul are priză în Premier League

Coutinho, deşi cu un sezon 2018-19 prost la Barcelona şi cu acesta aproape inexistent la Bayern Munchen, are totuşi în continuare o cotă bună în Premier League şi mai multe cluburi sunt înteresate de serviciile lui.

ADVERTISEMENT

Nu şi Liverpool, echipa de unde a plecat la Barcelona, dar Arsenal, Tottenham şi Leicester îl vor. Îl vrea însă, chiar foarte mult şi Chelsea, care se poate folosi de înteresul Barcelonei pentru Kante, pentru a trece în pole position pentru Countinho, poate chiar sub forma unui schimb plus o diferenţă de bani.

ADVERTISEMENT