Messi pregăteşte transferul care l-ar putea face uitat pe Coutinho! Pe cine vrea argentinianul din Premier League

Tibi Demeter   
in Fotbal international
13/11/2017, 20:35
Messi pregăteşte transferul care l-ar putea face uitat pe Coutinho! Pe cine vrea argentinianul din Premier League

Starul catalanilor îşi doreşte ca oficialii echipei să facă o ofertă pentru Dele Alli, internaţionalul englez al celor de la Tottenham. Catalanii sunt în căutarea unui nou conducător de joc pe termen lunge pentru a putea să îl înlocuiască pe Andres Iniesta, cel care a ajuns la 33 de ani, iar numeroasele probleme medicale din ultimii ani l-au ţinut mai mult în afara terenului, decât pe teren.

Spaniolii de la Don Balon au confirmat faptul că neamţul Leon Goretzka este în continuare principalul jucător dorit de Barcelona în urma sezonului excelent cu Schalke 04 în Bundesliga, dar Dele Alli este şi el o soluţie cerută de Leo Messi pe Camp Nou. Internaţionalul englez a marcat de şapte ori în cele 13 meciuri disputate pentru Tottenham în acest sezon.

Barcelona ar putea da o lovitură importantă rivalilor de la Real Madrid

Fotbalistul de 21 de ani a fost cumpărat de Tottenham în 2015 de la MK Dons şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători al echipei londoneze, dar şi al naţionalei.  Evoluţiile excelente ale lui Alli au atras atenţia cluburilor importante din lume, iar Florentino Perez este dispus să îl aducă pe Santiago Bernabeu la pachet cu Harry Kane, într-o afacere care l-ar putea implica şi pe Gareth Bale.

Alli este cotat la 60 de milioane de euro în acest moment şi are 22 de prezenţe în tricoul naţionalei Angliei şi două goluri, în ciuda faptului că a împlinit 21 de ani la începutul anului.  Fotbalistul lui Tottenham mai are contract până în 2022 cu formaţia antrenată de argentineanul Mauricio Pochettino.

Închide ×