Carousel hot news

Panduru ştie urmaşul lui Daum. “90 la sută, va fi noul selecţioner”

Una dintre cele mai importante întrebări ale iubitorilor fotbalului din România şi-a găsit deja răspunsul, Basarab Panduru fiind cel care a lămurit lucrurile. Deocamdată, există doar...
10.09.2017 | 00:04
Panduru ştie urmaşul lui Daum.

Una dintre cele mai importante întrebări ale iubitorilor fotbalului din România şi-a găsit deja răspunsul, Basarab Panduru fiind cel care a lămurit lucrurile. Deocamdată, există doar speculaţii pe seama celui care îl va înlocui la cârma naţionalei pe Christoph Daum, însă fostul internaţional pretinde că că are informaţii conform cărora Dan Petrescu va fi noul selecţioner.

“90%, Dan Petrescu va fi noul selecţioner al României”, a anunţat Basarab Panduru, sâmbătă, la TV Dolce Sport. Fostul jucător al Stelei e sigur că neamţul Christoph Daum nu mai are nicio şansă să fie păstrat în funcţie, după ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor, iar jocul “tricolorilor” din multe partide a arătat mai rău ca niciodată. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Basarab Panduru: “Petrescu are o clauză specială în contractul cu CFR”

Printre numele vehiculate pentru a-i lua locul germanului se mai află Walter Zenga şi Cosmin Contra, în timp ce variante precum Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu sau Mircea Lucescu nu se pot materializa din diverse motive. În schimb, Dan Petrescu ar avea o clauză-surpriză în contractul cu CFR Cluj: poate pleca liber în orice moment, dacă are ofertă fermă de la echipa naţională!

Se pare că a fost o condiţie la care a ţinut foarte mult în momentul în care a semnat cu CFR, iar clubul i-a acceptat solicitarea. Mai mult FRF, l-ar mai fi contactat în vară pe fostul fundaş dreapta al naţionalei, chiar înainte de a semna cu gruparea ardeleană, păstrând mereu o punte de comunicare cu Petrescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri