Sport

Basarab Panduru a comentat mutarea anului din SuperLiga: „Campionatul nu i se potriveşte, dar Rareş Ilie are un avantaj“

Basarab Panduru a comentat transferul lui Rareș Ilie la Nice, însă îl avertizează pe tânărul fotbalist, fiind de părere că Ligue 1 nu îi este potrivit.
14.07.2022 | 21:57
Basarab Panduru a comentat mutarea anului din SuperLiga Campionatul nu i se potriveste dar Rares Ilie are un avantaj
Basarab Panduru a comentat mutarea anului din SuperLiga. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că avantajul lui Rareș Ilie este că va colabora cu Lucien Favre, care a demonstrat de-a lungul timpului că știe să lucreze cu tinerii fotbaliști, cum s-a întâmplat și la Borussia Dortmund.

Basarab Panduru a comentat mutarea anului din SuperLiga

Basarab Panduru a comentat transferul lui Rareș Ilie la Nice, dar îl avertizează pe tânărul fotbalist, amintind și de evoluțiile sale mult sub așteptări de la Campionatul European U19:

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut cum a făcut Rapid transferul ăsta. Nu a știut nimeni nimic până să se realizeze. E cumva surprinzător, e un jucător tânăr, dă șase goluri în campionat, nu face mai nimic la Campionatul European U19, unde în primul meci nu a jucat pentru că a fost suspendat… Nu știu ce să zic.

Campionatul Franței e mai ciudat, indiferent ce viteză ai avea, adversarii au mai multă viteză decât tine. Mi se pare un avantaj pentru Rareș Ilie antrenorul Lucien Favre, care a fost și pe la Dortmund”.

ADVERTISEMENT

„El e un antrenor care știe să lucreze cu tinerii, dar campionatul nu cred că îl avantajează pe Rareș Ilie.

Banii sunt mulți, felicitări Rapidului, deci nu e vorba despre pandemie, nu e vorba de nimic, ci doar despre valoarea jucătorului”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Avem cea mai valoroasă echipă națională

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre sumele de transferuri din ultima perioadă ale fotbaliștilor români, care s-au făcut pe sume mari de transferuri, însă rezultatele „tricolorilor” lasă de dorit:

„Noi vindem jucători, vi se pare o sumă mare cea de 5 milioane de euro? Vedeți că georgienii se vând pe mai mult de 10 milioane de euro. Noi vindem jucători pe 5-6 milioane de euro, dar vindem unu la un an.

ADVERTISEMENT

Eu am mai spus că majoritatea jucătorilor de la națională s-au vândut pe sume mai mari de 5 milioane de euro, nu s-a mai întâmplat așa ceva la națională”.

„Până la urmă avem cea mai valoroasă echipă națională din ultimii ani, dar ce facem în meciuri?

Să zicem mersi că avem căpitanul naționalei pe la Cremonense, ce să căutăm noi pe la Inter, Barcelona sau Real Madrid? Trăim în trecut, trăim în amintiri, realitatea e alta. E bine că ajungem și la Cremonense”, a mai spus „Pandi”.

ADVERTISEMENT