Fotbal international

Basarab Panduru a făcut show după CFR – Malmo 0-1. “Erau flămânzi!”

25.07.2018 | 07:36
Basarab Panduru a facut show dupa CFR  Malmo 01 Erau flamanzi
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, fostul jucător al formaţiei FCSB, a făcut show după meciul CFR Cluj – Malmo, scor 0-1, din prima manşă a turului II din Liga Campionilor. Formaţia pregătită de Edward Iordănescu a revenit în cupele europene după o absenţă de patru ani.

Oficialii formaţiei CFR Cluj au încercat să-i surprindă pe jucătorii de la Malmo cu temperaturile peste nivelul lor de confort, dar planurile ardelenilor nu s-au concretizat. La ora partidei CFR Cluj – Malmo au fost sub 25 de grade, dar suedezii s-au simţit bine şi s-au impus cu 1-0. Basarab Panduru a făcut spectacol în momentul în care a fost întrebat de partida clujenilor.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a făcut show după CFR – Malmo 0-1

”Au pus meciul la 07:00 (19:00), că credeau că-s 72 de grade la 07:00 şi că e o zăpuşală că ăia nu poate să fugă, dar i-a zăpuşit pe ei până la urmă. Dar mai bine puneau la 02:00 (14:00), erau şi nemâncaţi aia (n.r. cei de la Malmo). Erau şi 120 de grade, nici nu mâncau prânzul, erau flămânzi, era mult mai bine”, a spus Basarab Panduru, conform Telekom Sport.

Cristian Manea, Giedrius Arlauskis şi Mario Camora în meciul CFR Cluj - Malmo, din Liga Campionilor
Cristian Manea, Arlauskis şi Mario Camora înaintea meciului CFR Cluj – Malmo, scor 0-1, din Liga Campionilor

Singurul gol al partidei CFR Cluj – Malmo a fost înscris de Strandberg în minutul 45. Deşi au pierdut în prima manşă a turului II din Liga Campionilor, ardelenii sunt încrezători că pot face o figură frumoasă în returul din Suedia. Alexandru Ioniţă a fost cel mai optimist după meciul pierdut în Gruia.

ADVERTISEMENT