Sport

Basarab Panduru a tras concluzia după Silkeborg – FCSB 5-0: „Au pierdut respectul oamenilor!”

Basarab Panduru a tras concluzia după umilința suferită de FCSB în Danemarca, cu Silkeborg, scor 0-5, fiind de părere că oamenii nu vor mai respecta echipa.
07.10.2022 | 00:28
Basarab Panduru a tras concluzia dupa Silkeborg  FCSB 50 Au pierdut respectul oamenilor
Basarab Panduru a tras concluzia după Silkeborg - FCSB. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” a recunoscut în schimb că pentru el a fost mai surprinzătoare victoria CFR-ului în duelul cu Slavia Praga, scor 1-0, decât înfrângerea FCSB-ului.

Basarab Panduru a tras concluzia după Silkeborg – FCSB

Basarab Panduru a tras concluzia la finalul meciului dintre Silkeborg și FCSB, fiind de părere că vicecampioana României și-a pierdut respectul fanilor după ce s-a întâmplat în Conference League.

ADVERTISEMENT

„Respectul oamenilor l-au pierdut în seara asta. Oamenii au venit, au cântat în ciuda faptului că era 2-0 în minutul 7. Când au văzut că nu e în regulă, s-au cam supărat toți de-acolo.

Au fost câteva șuturi peste poartă sau pe lângă poartă, dar n-am văzut niciun șut pe poartă. Dică e total diferit. Când a câștigat e într-un fel… îmi aduc aminte când eram în emisiune cu el și spunea că va face un nucleu.

ADVERTISEMENT

Acum a băgat niște titulari, în rest erau rezerve, deci doar doi titulari. Pare că nu mai știe nici el. Meciul cu Petrolul ne va arăta dacă au făcut bine sau nu. Ei spun că va fi bine, eu nu știu ce să zic”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Rezultatul de la Praga surprinde mai mult!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre victoria CFR-ului în deplasarea din Cehia, cu Slavia Praga, scor 1-0, despre care a spus că este surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

„Pandi” a spus că înaintea meciului de la Praga se gândea că un rezultat de egalitate ar fi bun pentru CFR Cluj: „Rezultatul de la Praga surprinde mai mult, pentru că nu m-am gândit niciodată că CFR-ul poate să bată”.

„Slavia era o echipă care juca bine, iar pe CFR nu știai de unde să o iei. Iată că obține o victorie, cu un gol într-un moment în care nu ai avut ocazii, iar adversarii au ratat multe faze.

ADVERTISEMENT

Nici centrare nu știu dacă a fost, dar apare Janga și bagă mingea în poartă. E meritul CFR-ului, care i-a surprins pe cei de la Slavia prin organizarea lor”, a mai spus Basarab Panduru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru ”șansă dublă: 12” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT