Sport

Basarab Panduru a tras concluzia după U Craiova – FC Voluntari 1-1: „Nu meritau mai mult de un punct!”

Basarab Panduru a analizat partida dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari, scor 1-1, fiind de părere că oltenii nu au arătat o formă bună.
30.09.2022 | 23:39
Basarab Panduru a tras concluzia dupa U Craiova  FC Voluntari 11 Nu meritau mai mult de un punct
Basarab Panduru a tras concluzia după U Craiova - FC Voluntari. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” a vorbit și despre faza controversată din minutul 89, pe care o consideră crucială pentru soarta meciului, lăudându-l pe Istvan Kovacs că a analizat toată faza, nu doar momentul în care mingea îl lovește în mână pe Meleke.

Basarab Panduru a tras concluzia după U Craiova – FC Voluntari

Basarab Panduru a analizat partida dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari, fiind de părere că oltenii nu ar fi meritat mai multe de un punct după felul în care au evoluat elevii lui Mirel Rădoi:

ADVERTISEMENT

„Craiova nu merita mai mult de un punct! Șutul lui Damașcan pe lângă că e puternic, e și bine plasat. Dacă ar fi să căutăm vinovați, nu înțeleg ce caută Papp atât de aproape de Vătăjelu, să i se urce în spinare.

Papp are experiență, e altfel de jucător, nu e oricine. Să intri în mingea aia, în Vătăjelu… îi dai spațiul ăla liber, a văzut culoarul și a tras bine, ce să mai”.

ADVERTISEMENT

„Unde au fost cele 17-18 ocazii atât de mari, monumentale ale lor? Că așa a spus Rădoi. Au fost vreo două ocazii mai mari”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Și Sorin Cârțu a fost deranjat de cum s-au apărat oltenii la faza golului primit

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre gafa pe care defensiva oltenilor a făcut-o în momentul golului primit de la Vitalie Damașcan.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu a nominalizat pe nimeni, însă ar fi vrut mai multă atenție în defensivă:  „E un joc aglomerat al Voluntariului.

Damașcan ne-a mai dat un gol când am jucat împotriva lui Sepsi, tot cu dreptul”.

„N-ai voie să-l lași acolo să își facă mingea pe dreptul și să îl lași și să șuteze”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru ”2 solist” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT