Fotbal intern

Basarab Panduru atrage atenția: „Nu îl comparați pe Olaru cu Moruțan!”. Previziunea lui „Pandi”: „FCSB va vinde pe bani mulți!”

07.05.2021 | 09:24
Basarab Panduru atrage atentia Nu il comparati pe Olaru cu Morutan Previziunea lui Pandi FCSB va vinde pe bani multi
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a vorbit la finalul partidei dintre FCSB și FC Botoșani, iar acesta consideră că nu ar trebui ca nimeni să facă vreo comparație între Darius Olaru și Olimpiu Moruțan, cei doi având stiluri de joc diferite.

„Pandi” a mai vorbit și despre revenirea de formă a lui Octavian Popescu, de care se bucură și consideră că staff-ul „roș-albaștrilor” a făcut bine pentru că nu l-a lăsat pe banca de rezerve atunci când nu a mai avut evoluții la nivelul așteptat.

ADVERTISEMENT

Totodată, Basarab Panduru intuiește care este strategia FCSB-ului în fiecare sezon, aceea de a vinde câte un jucător pe sume mari, mai ales că el nu se aștepta niciodată ca Dennis Man să plece pe o sumă mai mare de 10.000.000 de euro.

Basarab Panduru atrage atenția despre o comparație Olaru – Moruțan

Basarab Panduru atrage atenția ca Darius Olaru și Olimpiu Moruțan să nu fie comparați, cei doi fiind total diferiți, din punctul de vedere al analistului TV:

ADVERTISEMENT

„Oscilant, dar înspre bine. E prezent în mai toate fazele periculoase ale echipei. Are un altfel de stil, nu cred că Moruţan şi Olaru se pot compara.

Nu cred că trebuie făcută această comparaţie, sunt jucători total diferiţi. Moruţan e foarte tehnic, Olaru ştie un singur lucru: când are mingea la picior se duce spre poartă. E foarte periculos, un jucător foarte important pentru FCSB”.

ADVERTISEMENT

„Popescu și-a revenit, îmi place că a început să dea goluri!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre revenirea de formă a lui Octavian Popescu, dar și despre strategia FCSB-ului de vânzare a fotbaliștilor pe mulți bani:

„Poate Octavian Popescu nu juca bine la un moment dat, dar l-ai lăsat în continuare. Au făcut oare bine? Până la urmă, poate că da! Omul şi-a revenit, îmi place că începe să dea şi goluri. A jucat, şi-a revenit şi iată că este din nou periculos”.

ADVERTISEMENT

„La FCSB este foarte important ca cei care sunt în vizorul echipelor din străinătate să joace meci de meci. Eu nu credeam niciodată spre exemplu că Man pleacă pe 10-12 milioane şi uite că a plecat”, a mai spus „Pandi” la TV TelekomSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,31 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT