Sport

Basarab Panduru, avertisment pentru Alexandru Ișfan, super transferul Universității Craiova care a fost anunțat de Fanatik: “Anul ăsta a fost slab, nu s-a mișcat bine”

Basarab Panduru l-a avertizat pe Alexandru Ișfan, despre care spune că a avut un sezon slab, dar că poate ajunge un atacant foarte bun.
03.01.2023 | 21:58
Basarab Panduru avertisment pentru Alexandru Isfan super transferul Universitatii Craiova care a fost anuntat de Fanatik Anul asta a fost slab nu sa miscat bine
Basarab Panduru, avertisment pentru Alexandru Ișfan, super transferul Universității Craiova care a fost anunțat de Fanatik: "Anul ăsta a fost slab, nu s-a mișcat bine". Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Transferul lui Alexandru Ișfan de la FC Argeș la Universitatea Craiova a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Basarab Panduru, avertisment pentru Alexandru Ișfan

Basarab Panduru este impresionat de Alexandru Ișfan, chiar dacă a recunoscut că nu i-a plăcut cum a evoluat în acest sezon și crede că poate deveni un jucător important pentru Craiova, însă l-a avertizat să fie mult mai serios:

ADVERTISEMENT

„Rezultate bune a avut mereu Neagoe, dar trebuie să aibă și un joc pe placul patronului și al fanilor din Craiova.

Eu am fost printre primii care a văzut ceva în Ișfan. Dacă nu ajunge la echipa națională în următorii doi ani, nu va ajunge din cauza lui”.

ADVERTISEMENT

„Anul ăsta a fost slab, nu s-a mișcat bine. El e făcut să fie atacant, poate îi prinde bine trecerea de la FC Argeș la Craiova.

El pare că e din filmul ăsta, dar depinde de el dacă va reuși să se impună. Are un fizic frumos, e mare rău de tot și se mișcă foarte bine”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru l-a taxat pe Marco Dulca

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre Marco Dulca, mijlocașul FCSB-ului, pe care l-a certat pentru că nu a încercat să-și schimbe stilul odată cu venirea sa la vicecampioana României:

„Poate Boboc mă surprinde că a fost pus pe lista neagră, poate ar fi putut să mai joace, nici nu știu, că nu l-am văzut des.

ADVERTISEMENT

FCSB-ul nu poți să-l refuzi când ai oferte din Olanda sau Germania liga 2. Eu l-am văzut pe Dulca, e prea lent la un nivel mai bun cum e la FCSB.

Jucătorii spun că ăsta e stilul lor, dar dacă vezi că nu faci față, hai naibii să facem ceva să schimbăm stilul ăsta. Din acel 2 pe 4 treci la un 3 pe 4”.

„Dacă la Chindia dădeai mingea în spate și nu era nicio problemă, aici ești pus în situația de a da pase doar înainte.

Exersează partea asta și dacă atunci nu reușești, asta a fost să fie. S-au tras linie și după 30 de minute, el a stat patru luni, s-a tras o linie groasă în cazul lui. Rață a plecat după 1-2 meciuri”, a mai spus Basarab Panduru.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT