Sport

Basarab Panduru cere mai mult respect pentru Thomas Tuchel: „Ne facem că plouă, dar a luat un Champions League”

Basarab Panduru cere mai mult respect pentru Thomas Tuchel, fiind de părere că antrenorul lui Chelsea nu este văzut atât de bine pe cât ar merita de fapt.
06.04.2022 | 22:25
Basarab Panduru cere mai mult respect pentru Thomas Tuchel Ne facem ca ploua dar a luat un Champions League
Basarab Panduru cere mai mult respect pentru Thomas Tuchel. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că stilul lui Diego Simeone este identic cu cel al lui Thomas Tuchel și crede că cei doi antrenori au ajuns la cluburi unde pot să-și pună în practică sistemul de joc.

Basarab Panduru cere mai mult respect pentru Thomas Tuchel

Basarab Panduru este de părere că Thomas Tuchel merită mai multe aprecieri pentru performanțele sale realizate la Chelsea, mai ales după ce a câștigat trofeul Champions League în sezonul trecut:

ADVERTISEMENT

„La Chelsea e total diferit, mie mi-a plăcut că am văzut două lucruri care mi-ar plăcea să se întâmple și la alte echipe. A fost problema cu Kepa, care a fost dat la o parte după ce nu a vrut să iasă atunci de pe teren și acum, cu Lukaku, cel care a vorbit prin presă și imediat a fost îndepărtat de Tuchel.

Chelsea mi-a arătat că e un club mare, mi-a arătat că e un club unde antrenorul ia decizia finală la echipă și că nimeni nu ține de cât de mare fotbaliști ești, pentru că pe Lukaku nu poți să-l folosești din poziția de rezervă, să fim sinceri. Dar, iată că nu merge așa la ei. Asta mi-a arătat că e un club mare, un club care se respectă”.

ADVERTISEMENT

„Ne facem că plouă când vorbim despre Tuchel care a luat Champions League, cum ne-am făcut că plouă și cu performanțele lui Simeone. Ei, bine, stilul lui Tuchel e exact același cu cel al lui Simeone.

Dacă vine un antrenor în România care să joace cu trei fundași pe spate, îi sare toată lumea în cap că e defensiv, e desființat de la început”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Simeone și Tuchel au beneficiat de două echipe care joacă pe stilul lor!”

Basarab Panduru a continuat și a spus că Chelsea nu are un stil de joc atractiv, exact ca și Atletico Madrid: „Simeone cu Tuchel au beneficiat și de două echipe la care poți să joci așa.

Ia-l pe Tuchel și du-l la Liverpool și acolo să joace cu trei pe spate, că în două etape pleacă de nu mai știe pe unde să iasă”.

ADVERTISEMENT

„Te-ai duce la un meci al lui Chelsea? Nu e un joc ca la Bayern, Liverpool sau alte cluburi”, a mai spus analistul TV.

ADVERTISEMENT