Sport

Basarab Panduru, contre în direct la tv cu Andrei Vochin pe tema licenței Pro: „Eu m-aș lua de cei care îi lasă să antreneze!” / „Pe mine m-ar deranja!”

Basarab Panduru s-a contrat în direct la TV cu Andrei Vochin pe tema licenței Pro, fiind de părere că FRF ar fi trebuit să trieze antrenorii.
09.01.2023 | 23:13
Basarab Panduru contre in direct la tv cu Andrei Vochin pe tema licentei Pro Eu mas lua de cei care ii lasa sa antreneze  Pe mine mar deranja
Basarab Panduru, contre în direct la tv cu Andrei Vochin pe tema licenței Pro. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Discuția a pornit de la faptul că Leo Strizu, antrenorul în acte al FCSB-ului, nu a fost luat în cantonamentul de iarnă al echipei.

Basarab Panduru, contre în direct la tv cu Andrei Vochin pe tema licenței Pro

Basarab Panduru a avut o contră în direct la TV cu Andrei Vochin pe tema antrenorilor cu licențe Pro, care nu profesează sau care sunt luați la cluburi doar de formă.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că FRF a fost pasivă la chestiile astea, tot ce s-a introdus referitor la antrenori nu arată o stare de pasivitate, doar că, din punctul meu de vedere, cei care ar trebui să fie cei mai vocali, ar trebui să fie cei cu licențe, cei care și-au făcut studiile. Șantierul e mare, nu e doar ce se întâmplă la Liga 1”, a spus Andrei Vochin, la TV OrangeSport.

„De ce să mă sesisez eu? Nu o fi bine, dar nici nu mă revoltă. Eu m-aș lua mai degrabă de cei care îi dau voie să antreneze”, a replicat Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„Ok, poate pe Pandi nu îl deranjează, dar pe mine mă deranjează să vină cineva în fața mea, iar eu să fi muncit și să-mi fi rupt ani pentru a învăța și a lua această licență”, a răspuns oficialul FRF.

„Croitoru nu trebuia să antreneze și au mai fost!”

Andrei Vochin a continuat și a explicat de ce este anormal să antreneze ca principal un tehnician care nu este licențiat: „Croitoru nu trebuia să antreneze și au mai fost.

ADVERTISEMENT

Dar după vine opinia publică și îți spune ’Păi cu ăsta pe bancă a câștigat echipa, de ce nu-l lăsați să antreneze?’”.

„Așa poți să spui și că de ce să-și mai ia carnete de conducere, că uite ce bine conduce și fără. Sfatul meu e să se ducă la școală și să facă ce trebuie acolo. Pintilii și Croitoru și-au început cursurile și vin la ele”, a mai spus Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT