ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Basarab Panduru dă de pământ cu Dinamo și Poli Iași: ”N-au învățat nimic”

Autor: Traian Terzian | 21.03.2021 | 14:35
Basarab Panduru dă de pământ cu Dinamo și Poli Iași: ”N-au învățat nimic”
Fostul internațional Basarab Panduru a dat de pământ cu Dinamo și Poli Iași după meciul din etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că cele două sunt mari candidate la retrogradare. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul internațional Basarab Panduru a dat de pământ cu Dinamo și Poli Iași după meciul din etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că cele două sunt mari candidate la retrogradare.

ADVERTISEMENT

”Câinii” au fost învinși de Poli Iași la primul meci de la revenirea pe banca tehnică a lui Gheorghe Mulțescu.

La finalul meciului, Vlad Achim a fost extrem de dur la adresa coechipierilor săi, acuzând o gravă indisciplină în teren. Mijlocaşul a fost secondat şi de Ricardo Grigore, care a recunoscut că echipa nu a pus în practică lucrurile exersate la antrenament.

ADVERTISEMENT

Dinamo și Poli Iași, puse la zid de Basarab Panduru

Nemulțumit de prestațiile pe care Poli Iași și Dinamo le-au avut în meciul direct, Basarab Panduru a făcut comentarii acide la adresa celor două formații și nu vede cum pot ieși acestea din zona retrogradării.

”Nimic nu este întâmplător. Iaşiul şi Dinamo, anul trecut, erau în aceeaşi situaţie. N-au învăţat nimic. S-au salvat cum s-au salvat, dar erau la retrogradare şi anul trecut. N-au învăţat nimic de anul trecut, au ajuns în aceeaşi situaţie.

ADVERTISEMENT

Şi una, şi alta. Ai avut timp cu grămada să înţelegi ceva. Aceleaşi lucruri, acelaşi fotbal slab. E o situaţie complicată, nu vezi nimic care să te facă să crezi că se poate întâmplat ceva bun mâine”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

Foștii dinamoviști îi acuză pe jucători

Dinamoviștii nu au scăpat nici de criticile fostului portar Florin Prunea, care consideră că jucătorii sunt principalii vinovași pentru situația dezastruoasă în care se află echipa și spune că aceștia nu au valoare.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere este fostul internațional Dănuț Lupu, care îi arată cu degetul și pe conducătorii clubului din Ștefan cel Mare pentru transferurile ratate din ultima perioadă. În schimb, el i-a luat apărarea lui Gigi Mulțescu și consideră că acesta nu avea ce să facă în câteva zile.

Tehnicianul Gigi Mulțescu, care a anunțat că se va retrage la sfârșitul acestui sezon, este de părere că echipa lui a pierdut meciul de la Iași din cauza ratărilor din prima repriză, dar nu crede că Dinamo va intra în hora retrogradării.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!