Fotbal intern

Basarab Panduru dă de pământ cu Dinamo și Poli Iași: ”N-au învățat nimic”

21.03.2021 | 14:35
Basarab Panduru da de pamant cu Dinamo si Poli Iasi Nau invatat nimic
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Basarab Panduru a dat de pământ cu Dinamo și Poli Iași după meciul din etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că cele două sunt mari candidate la retrogradare.

”Câinii” au fost învinși de Poli Iași la primul meci de la revenirea pe banca tehnică a lui Gheorghe Mulțescu.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Vlad Achim a fost  extrem de dur la adresa coechipierilor săi, acuzând o gravă indisciplină în teren. Mijlocaşul a fost secondat şi de Ricardo Grigore, care a recunoscut că echipa nu a pus în practică lucrurile exersate la antrenament.

Dinamo și Poli Iași, puse la zid de Basarab Panduru

Nemulțumit de prestațiile pe care Poli Iași și Dinamo le-au avut în meciul direct, Basarab Panduru a făcut comentarii acide la adresa celor două formații și nu vede cum pot ieși acestea din zona retrogradării.

ADVERTISEMENT

”Nimic nu este întâmplător. Iaşiul şi Dinamo, anul trecut, erau în aceeaşi situaţie. N-au învăţat nimic. S-au salvat cum s-au salvat, dar erau la retrogradare şi anul trecut. N-au învăţat nimic de anul trecut, au ajuns în aceeaşi situaţie.

Şi una, şi alta. Ai avut timp cu grămada să înţelegi ceva. Aceleaşi lucruri, acelaşi fotbal slab. E o situaţie complicată, nu vezi nimic care să te facă să crezi că se poate întâmplat ceva bun mâine”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Foștii dinamoviști îi acuză pe jucători

Dinamoviștii nu au scăpat nici de criticile fostului portar Florin Prunea, care consideră că jucătorii sunt principalii vinovași pentru situația dezastruoasă în care se află echipa și spune că aceștia nu au valoare.

De aceeași părere este fostul internațional Dănuț Lupu, care îi arată cu degetul și pe conducătorii clubului din Ștefan cel Mare pentru transferurile ratate din ultima perioadă. În schimb, el i-a luat apărarea lui Gigi Mulțescu și consideră că acesta nu avea ce să facă în câteva zile.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Gigi Mulțescu, care a anunțat că se va retrage la sfârșitul acestui sezon, este de părere că echipa lui a pierdut meciul de la Iași din cauza  ratărilor din prima repriză, dar nu crede că Dinamo va intra în hora retrogradării.

ADVERTISEMENT