Sport

Basarab Panduru dă de pământ cu jucătorii lui FC U Craiova: „Pare că ei sunt problema! Se vede că n-au antrenor”

Basarab Panduru a dat de pământ cu jucătorii lui FC U Craiova 1948 după remiza în confruntarea cu Dinamo, scor 0-0.
18.10.2022 | 23:37
Basarab Panduru da de pamant cu jucatorii lui FC U Craiova Pare ca ei sunt problema Se vede ca nau antrenor
Basarab Panduru dă de pământ cu jucătorii lui FC U Craiova. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” i-a criticat pe fotbaliștii oltenilor pentru felul în care au abordat meciul cu Dinamo din Cupa României Betano.

Basarab Panduru dă de pământ cu jucătorii lui FC U Craiova

Basarab Panduru a dat de pământ cu jucătorii lui FC U Craiova după remiza oltenilor în duelul cu Dinamo: „La începutul meciului m-ar fi surprins să nu bată Craiova, am zis că vine Craiova cu echipa bună și că are șanse să câștige.

ADVERTISEMENT

După cum am văzut jocul, nu avea cum să câștige. Arată exact ca o echipă fără antrenor, fiecare se duce unde vrea, fiecare face ce vrea, nu există o idee”.

„Nu părea o echipă cu antrenor, se vedea. L-ai dat afară pe Croitoru… mereu aud placa asta că nu poți da afară 20 de jucători. Nici nu trebuie! Dă afară 2-3 jucători și i-ai liniștit pe toți.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam să văd o echipă care să mănânce gazonul, să demonstreze că nu ei sunt problema. Dar acum văd că ei sunt problema de fapt”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Vlad Achim a criticat jocul propriei echipei

Și Vlad Achim, mijlocașul lui FC U Craiova, a criticat jocul echipei, explicând ce vrea să discute în vestiar cu restul colegilor: „Continuăm jocurile foarte slabe, pierdem dueluri, pierdem mingi, facem greșeli din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

În condițiile asta, e normal să avem probleme cu toate echipele. Nu e prima dată când intrăm prea relaxați, trebuie să discutăm cu toții, pentru că așa nu se mai poate.

Jocul e rușinos de mai multe etape, mai ales că nu există reacție, pur și simplu nu se schimbă nimic”.

ADVERTISEMENT

„Când intri în teren joci pentru tine, că ești fotbalist, nu ai tu treabă ce se întâmplă cu staff-ul tehnic, în teren trebuie să-ți câștigi tu duelul personal, să-ți respecți meseria de fotbalist”, a mai spus Vlad Achim.

ADVERTISEMENT
Tags: