Sport

Basarab Panduru, după ce a văzut echipele de start la Germania – România: „Nu avem nicio șansă!”

Basarab Panduru a analizat meciul dintre Germania și România, după ce a văzut echipele de start.
08.10.2021 | 20:53
Basarab Panduru dupa ce a vazut echipele de start la Germania  Romania Nu avem nicio sansa
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că la prima vedere nu există șanse pentru selecționata lui Mirel Rădoi și crede că „tricolorii” nu vor avea posesia mingii pentru prea mult timp.

Totuși, Basarab Panduru știe cum trebuie să joace „tricolorii” pentru a încerca să spere la un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru nu crede că România are șanse în fața Germaniei

Basarab Panduru a analizat partida dintre România și Germania, iar după afișarea echipelor de start a tras o concluzie sumbră pentru fanii naționalei, și anume că nu există șanse pentru un rezultat pozitiv dacă privești doar pe foaia de joc, însă a spus și cum „tricolorii” ar putea să încerce să facă un rezultat pozitiv:

„De la început, uitându-te pe echipe, ai impresia că nu avem nicio șansă. Dar trebuie să jucăm cu mult curaj și să alegem echipa cea mai bună. Trebuie să știi în puținul timp în care vom avea posesia, ce trebuie să facem cu mingea.

ADVERTISEMENT

Mie mi se pare că dacă terminăm pe locul 2 e foarte bine. Adică, la începutul campaniei, locul doi părea al Islandei. Între timp, ne-am trezit cu o Islanda în plin scandal, care a devenit foarte abordabilă. De-asta spun că noi, cu tot cu schimbul nostru de generații, putem obține un loc bun.

La amicale suntem printre primele. De departe suntem printre primele cinci, să nu uităm și ce-am mai bătut Germania pe Giulești”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim foarte realiști. Germania e o forță. Mihăilă, Hagi sunt jucători rapizi și poate pe tranziția asta pozitivă să profităm de niște spații și să le punem probleme.

E foarte dificil, cred că vom asista la un meci greu pentru băieții noștri”, a spus și Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Așa arată echipele în Germania – România:

  • Germania: Ter Stegen – Hofmann, Sule, Rudiger, Kehrer – Goretzka, Kimmich – Gnabry, Reus, Sane – Werner. Rezerve: Leno, Schlotterbeck, Ginter, Havertz, Muller, Musiala, Klostermann, Neuhaus, Adeyemi, Raum, Wirtz. Selecționer: Hansi Flick
  • România: Niță – Rațiu, Rus, Chiricheș, Burcă, Toșca – I. Hagi, Stanciu, R. Marin, Mihăilă – Pușcaș. Rezerve: Vlad, Aioani, Manea, Albu, Ivan, Cicâldău, Maxim, Bancu, Keșeru, Cordea, Mitriță, Moruțan. Selecționer: Mirel Rădoi

Și Mirel Rădoi a fost realist înaintea meciului cu Germania

Mirel Rădoi a vorbit înainte de meciul cu Germania și a recunoscut că sunt șanse minime să obținem un rezultat pozitiv: Pare o partidă în care jucătorii își găsesc singuri motivația, dar nu doar simpla noastră prezență în teren ajunge pentru un rezultat pozitiv, să nu pățim ce a pățit naționala Armeniei.

Nicio echipă care a jucat până acum cu Germania lui Hansi Flick nu a avut nici măcar un corner.

Nu pot să vă spun cine va fi titular cu Armenia sau cu Germania, din punctul nostru e clar, primul meci e cel mai important. E clar, că parcursul jocului ne poate influența câteva schimbări, adică dacă scorul nu e favorabil, vom face unele modificări în vederea meciului cu Armenia”.

„Vom avea dificultăți cu posesia, mi-aș dori să avem măcar 51% posesie, dar e destul de improbabil și jucătorii știu asta. Va conta mult cum vom reacționa când vom avea mingea, dar și când nu o vom avea”, a mai spus Mirel Rădoi în cadrul unei conferințe de presă.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT