Fotbal international

Basarab Panduru, fascinat de Luis Enrique: „Unii cred că e nebun, eu tind să cred că e un geniu neînțeles”

Basarab Panduru este fascinat de Luis Enrique și de tactica pe care a impus-o Spaniei pentru Campionatul Mondial din Qatar.
23.11.2022 | 23:40
Basarab Panduru fascinat de Luis Enrique Unii cred ca e nebun eu tind sa cred ca e un geniu neinteles
Basarab Panduru, fascinat de Luis Enrique. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că selecționerul Spaniei este de fapt un geniu neînțeles, chiar dacă alți specialiști l-ar cataloga drept nebun.

Basarab Panduru, fascinat de Luis Enrique

Basarab Panduru este fascinat de Luis Enrique, dar a recunoscut că nu a înțeles nimic din tactica Spaniei la meciul cu Costa Rica, scor 7-0: Nu pot să înțeleg nimic din ce face Luis Enrique!

ADVERTISEMENT

Dă peste cap tot ce știi despre fotbal și tactică. Ori e un geniu, care vede lucrurile înainte să se întâmple, ori e un nebun care bate câmpii. Nu există jumătăți de măsuri”.

„Felul în care vede echipa, mie mi se pare că e ceva revoluționar. Eu nu cred că e nebun, de-aia mă gândesc că e un geniu puțin înțeles. Ăștia care văd altfel față de cum vede toată lumea ai impresia că sunt nebuni.

ADVERTISEMENT

Mi-e greu să o văd pe Spania undeva, dar nu mi-e greu să o văd în finală. Asta zic, nu înțeleg nimic din ce se întâmplă, dar abia aștept să o văd din nou în meciuri”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Pandi” a fost dezamăgit de Kevin De Bruyne

Basarab Panduru a analizat și victoria Belgiei împotriva Canadei, scor 1-0, recunoscând că a fost dezamăgit de Kevin De Bruyne: Nu l-am văzut pe De Bruyne jucând așa de slab. Belgia trebuie să facă mai mult.

ADVERTISEMENT

Nu pot să îmi dau seama cum poate Eden Hazard să arate mai bine. De Bruyne vine cu meciuri bune din spate, Hazard nu”.

„Nici Witsel nu cred că poate să fugă mai mult decât atât. Poate Martinez gândește să-l bage 60 de minute pe Hazard, al doilea meci 70 de minute, în al treilea meci îl lasă 80 de minute și deja de la al patrulea meci îl aduce în formă.

ADVERTISEMENT

Lipsește Lukaku ăla bun, nu ăsta care nu joacă nimic. E cu totul altceva față de Batshuayi, produce pericol”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT