Sport

Basarab Panduru trage concluzia după FCSB – FC Voluntari 4-0: „Sunt la piciorul lor, CFR e la mâna ei!”. I-a atras atenția lui Ianis Stoica

Basarab Panduru a tras concluziile după victoria FCSB-ului în duelul cu FC Voluntari, scor 4-0, fiind de părere că vicecampioana României are în continuare de muncit dacă vrea să o ajungă din urmă pe CFR Cluj.
12.04.2022 | 00:38
Basarab Panduru trage concluzia dupa FCSB  FC Voluntari 40 Sunt la piciorul lor CFR e la mana ei Ia atras atentia lui Ianis Stoica
Basarab Panduru trage concluzia după FCSB - FC Voluntari. Sursă foto: telekomsport.ro
ADVERTISEMENT

Analistul TV a vorbit și despre Ianis Stoica, fiind de părere că puștiul FCSB-ului are calități de golgheter, însă nu dă tot timpul randamentul scontat pentru că nu este folosit pe poziția de vârf împins sau în spatele atacantului.

Basarab Panduru trage concluzia după FCSB – FC Voluntari 4-0

Basarab Panduru a vorbit după victoria FCSB-ului în duelul cu FC Voluntari, scor 4-0, fiind de părere că vicecampioana României pornește cu șansa a doua în meciul cu CFR Cluj, ținând cont de diferența de puncte dintre cele două formații:

ADVERTISEMENT

„FCSB e mai degrabă la piciorul ei, că CFR e la mâna ei. Meciul a fost doar într-o direcție și atunci tactica Voluntariului de a se apăra și de a ieși pe contre s-a terminat odată cu primul gol care a venit repede.

A fost o victorie mai lejeră decât mă așteptam. Ianis Stoica are șapte goluri în momentul ăsta, parcă, la minutele jucate mi se par multe. Eu cred că e un golgheter, nu știu cât fotbal știe”.

ADVERTISEMENT

 

„Jucătorii tineri trebuie să se pregătească mai mult!”

Basarab Panduru a vorbit și despre Ianis Stoica, pe care îl vede un potențial golgheter al echipei: „Poate aș vrea să-l mai văd inter, dar cred că cel mai bine îi stă vârf de atac sau în spatele atacantului, pentru că e om de gol.

Are calități de golgheter. Nu m-a surprins, dar faptul că joacă în partea dreaptă, nu poți să-ți dai seama dacă e bun sau nu, eu cred că e mai bun în atac”.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a vorbit despre tânăra generație, fiind de părere că fotbaliștii trebuie să muncească pentru a ajunge la nivelul la care visează:

„Jucătorii ăștia tineri trebuie să se pregătească mai mult, după părerea mea. Dacă stai de vorbă cu ei, ei o să spună că fac tot ce li se dă de făcut din partea antrenorilor. Toți sunt monitorizați.

ADVERTISEMENT

El asta o să spună, dar nu ajunge. Tu dacă ești acolo și-l vezi, știi că jucătorul ăla poate mai mult. Sunt foarte mulți jucători buni, care pot mai mult, dar nu dau totul. Asta e de fapt problema”.

„De ce plecăm de aici și după nu avem valoare pentru locul unde mergem, doi la mână, tinerii trebuie să muncească mai mult. Nu zic de el neapărat, că nu-l știu, zic în general, ce am observat”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,40 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT