Sport

Basarab Panduru, glume pe seama imaginilor cu Enes Sali de la națională: „I-au dat tricoul de la copii!”

Basarab Panduru a glumit pe seama imaginilor apărut cu Enes Sali în cantonamentul echipei naționale, remarcând cât de mic este noul puști minune al Farului.
09.11.2021 | 21:18
Basarab Panduru glume pe seama imaginilor cu Enes Sali de la nationala Iau dat tricoul de la copii
ADVERTISEMENT

Oficialul Universității Craiova se bucură pentru convocarea lui Enes Sali la naționala României, gândindu-se și la viitorul puștiului, care putea fi atras de naționala Canadei, țară unde s-a născut, sau de naționala Turciei.

Basarab Panduru a glumit și când a văzut interviul pe care Enes Sali l-a avut cu Cristi Manea, deținătorul recordului de cel mai tânăr fotbalist care a debutat la naționala României,

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, glume pe seama imaginilor cu Enes Sali la naționala României

Basarab Panduru a râs când a văzut imaginile cu Enes Sali în cantonamentul naționalei României, glumind și spunând că puștiul Farului este mic și se vede diferența pe lângă colegii săi mult mai experimentați:

„Are doar 15 ani şi putin. E micuţ. Era pe vremuri riscant, pentru că erau intrări dure. Acum e un altfel de fotbal. Are un fotbal riscant el.

ADVERTISEMENT

Pentru că el ia mingea şi de fiecare dată a luat-o direct spre poartă. Dar totuşi eu nu am vazut să intre intr-o combinaţie”.

„Dar ce să-i ceri unui copil de 15 ani? Trebuia să il ia să nu plece in Canada. Atunci l-au luat. E mic rău de tot… e copil. Bine că l-au luat atunci şi nu-l au luat alţii, ce să zic?”, a mai spus Basarab Panduru, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Manea părea un baschetbalist pe lângă el!”

Basarab Panduru a continuat și a precizat că știe dorința puștiului de a alege să reprezinte naționala României, fără să fi fost influențat de nimeni.

Totodată, a glumit pe seama interviului pe care Enes Sali l-a avut cu Cristi Manea, remarcând diferența de talie dintre cei doi

ADVERTISEMENT

„Am inţeles ca el a vrut, că a fost alegerea lui şi că vrea să joace pentru naţională. Uite ce tricou mic are. E de la copii. Iţi dai seama… şi el la 15 ani să te duci la echipa naţională?

Manea părea un baschetbalist in interviul cu el. Şi Manea nu e nici el un Burcă”, a mai spus Basarab Panduru.

Enes Sali este și cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1, reușind să înscrie în actualul sezon, în duelul câștigat de Farul împotriva Academicii Clinceni, scor 5-0.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,35 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul România – Islanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT