Fotbal intern

Basarab Panduru îi desființează pe jucătorii de la FCSB: ”La toți slabii să punem psiholog? Nu îi ajută cu nimic”

25.02.2020 | 10:07
Basarab Panduru ii desfiinteaza pe jucatorii de la FCSB La toti slabii sa punem psiholog Nu ii ajuta cu nimic
ADVERTISEMENT

FCSB are un start dezastruos de an în Liga 1 și jucătorii par a nu-și reveni din șocul rezultatelor modeste. Din această cauză, în ultima perioadă s-a vehiculat ideea aducerii unui psiholog la echipa lui Bogdan Vintilă. Pe acest subiect s-a pronunțat și fostul jucător al Stelei, Basarab Panduru, cel care consideră că altceva lipsește vicecampioanei, nu un astfel de specialist.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1.61 este cota pentru ”GG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, critic cu jucătorii de la FCSB: ”La toți slabii să punem psiholog? Nu îi ajută cu nimic”

FCSB a obținut doar cinci puncte în 2020 și a căzut pe locul 4 în campionat, fiind depășită până și de FC Botoșani, echipă ajunsă în premieră în play-off.

Dată fiind căderea jucătorilor roș-albaștri, s-a vehiculat posibilitate aducerii a unui psiholog în sânul lotul lui Vintilă. În această privință, fostul mare fotbalist Basarab Panduru s-a pronunțat extrem de dur față de jucătorii FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

În opinia lui ”Pandi”, FCSB nu are nevoie de un psiholog, întrucât aceștia merg doar la jucătorii buni, iar la echipa lui Becali nu e cazul de așa ceva.

“Toată lumea vorbește în ziua de azi despre psiholog. Psiholog trebuie la un jucător bun, care dintr-un anumit motiv are o problemă şi fotbalul nu mai e acela pe care ar putea să îl dea la valoarea pe care o are. Dar la toţi slabii să le punem psihologi? Nu îi ajută cu nimic.

ADVERTISEMENT

Prima dată trebuie să te duci şi să te antrenezi. Antrenează-te mult, mai mult, foarte mult, învaţă să joci fotbal, după care vedem dacă ai nevoie şi de psiholog. Noi sărim peste acest lucru.

Noi am vrea să vină psihologul, nu ştie să dea cu piciorul în minge. Crezi că ne învaţă psihologul să dăm cu piciorul în minge?”, a spus Basarab Panduru, la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Panduru, critic și cu Bogdan Vintilă

De cuvintele critice ale lui Panduru nu a scăpat nici Bogdan Argeș Vintilă. În opinia actualului analist sportiv, antrenorul FCSB nu trebuia să-l schimbe pe Florinel Coman în meciul cu Chindia.

“L-ai scos pe Coman, de la echipa naţională, la pauză. Selecţionerul când se uită zice ‘cum să iau la naţională un jucător pe care voi la club îl scoateţi în minutul 45?’

‘Dacă nu e bun pentru voi, nu face nimic în 45 de minute, ce să caute la echipa naţională”, a adăugat Panduru pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT