Fotbal international

Basarab Panduru îl atacă dur pe Cristiano Ronaldo înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar: „Mai păcălește pe cineva?”

Basarab Panduru l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo înaintea debutului starului portughez la Campionatul Mondial din Qatar.
22.11.2022 | 20:51
Basarab Panduru il ataca dur pe Cristiano Ronaldo inaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar Mai pacaleste pe cineva
Basarab Panduru îl atacă dur pe Cristiano Ronaldo înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că echipele importante ale Europei se feresc să îl aducă pe Cristiano Ronaldo și crede că varianta potrivită pentru „CR7” este să revină în Portugalia, la Sporting Lisabona.

Basarab Panduru îl atacă dur pe Cristiano Ronaldo înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar

Basarab Panduru l-a atacat dur pe Cristiano Ronaldo înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar, spunând că acesta nu mai poate păcăli cluburile mari să îl transfere, mai ales după ce Manchester United i-a reziliat contractul:

ADVERTISEMENT

„La Juventus n-a câștigat niciun Champions League. Oricum nu stătea el în interviul ăsta. Dacă se duce la Sporting, parcă nici Mendes nu ia nimic.

Dar parcă l-aș vedea mai degrabă la Sporting. Nu-l mai văd să-l ia cineva. Mai păcălește pe cineva dacă face o figură la Campionatul Mondial?”.

ADVERTISEMENT

„Mulți au pierdut copii și n-au mai făcut atâta tragedie. Ok, e un subiect sensibil, să trecem mai departe.

Nu prea ai pe cine să joci în fața lui la naționala Portugaliei. Ar fi fost Jota dacă nu se accidenta și dacă ar fi continuat să marcheze goluri ca atunci când a venit la Liverpool.

ADVERTISEMENT

E greu să îl mai ia vreo echipă importantă. Au mai fost zvonuri că îl vrea Bayern Munchen, dar s-au ferit toți să-l aducă”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Fotografie ironică postat de Cristiano Ronaldo la despărțirea de Manchester United

Cristiano Ronaldo a postat o fotografie ironică pe rețelele de socializare la scurt timp după ce s-a despărțit de Manchester United, postare care a strâns milioane de aprecieri în doar câteva minute.

ADVERTISEMENT

Starul portughez a pus o poză cu unul dintre ceasurile sale, care îl înfățișează pe acesta în tricoul lui Real Madrid, marcând împotriva lui Manchester United chiar pe „Old Trafford”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ceasul a fost realizat de celebra firmă de lux „Jacob&Co”, care de-a lungul timpului a mai personalizat ceasuri pentru starul portughez.

ADVERTISEMENT