Basarab Panduru îl atacă pe Răzvan Lucescu: ”Chiar avea nevoie de banii ăştia?”

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
în Fotbal international
29/06/2019, 11:50
Basarab Panduru îl atacă pe Răzvan Lucescu: ”Chiar avea nevoie de banii ăştia?” GALERIE FOTO
Basarab Panduru îl atacă pe Răzvan Lucescu, după ce acesta s-a despărțit de formația elenă PAOK Salonic și este foarte aproape de a prelua echipa Al Hilal din Arabia Saudită

Fostul internațional Basarab Panduru îl atacă pe Răzvan Lucescu, după ce acesta s-a despărțit de formația elenă PAOK Salonic și este foarte aproape de a prelua echipa Al Hilal din Arabia Saudită. Oficialii clubului grec au anunțat vineri surprinzătoarea decizie a tehnicianului român care în sezonul trecut a reușit erventul cu PAOK, campionatul și Cupa Greciei.

Basarab Panduru îl atacă pe Răzvan Lucescu: ”Credeam că vrea o carieră în antrenoratul adevărat din Europa”

”E o alegere bună, dar mă întreb dacă Răzvan chiar avea nevoie de banii ăştia? A câştigat un campionat în Grecia şi te aştepți să plece la o echipă mai puternică. Deodată toate lucrurile sunt lăsate în urmă şi se duce la Al Hilal. Ai jucători buni acolo e clar, salariul va fi foarte mare, ţi se plăteşte şi clauza… dar în afară de bani ce faci acolo? Care mare performanţă? Au făcut alţii înainte…aşa şi? Îmi aduc aminte de Olăroiu, de Reghecampf care a jucat finala Ligii Campionilor. Te duci acolo ca să ce? Doar pentru bani, dar el ştie mai bine”, a fost atacul lui Basarab Panduru la adresa lui Răzvan Lucescu.

”Era pe un drum bun. Acum bine, noi nici nu ştim relaţia pe care o avea cu patronul. Erau probabil ceva tensiuni acolo. Pentru că dacă relaţiile erau extraordinare, nu avea de ce să plece până la urmă, nu? Dacă Răzvan se duce acolo pentru bani, atunci să nu mai vorbim niciodată de alţi români care se duc acolo. Răzvan Lucescu are bani! Mă miră, pentru că mă gândeam că vrea o carieră în antrenoratul adevărat din Europa”, a mai declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Răzvan Lucescu la meciul PAOK Salonic – Spartak Moscova din preliminariile Champions League

Răzvan Lucescu, mesaj emoționant la plecarea de la PAOK Salonic

Oficialii clubului PAOK Salonic au anunțat pe site-ul oficial despărțirea de antrenorul Răzvan Lucescu, fără a oferi prea multe detalii. Singura informație publicată de conducătorii grupării elene a fost faptul că tehnicianul român a dorit să plece. Ultimele informații ar fi că Lucescu junior ar urma să ajungă la formația saudită Al Hilal, care îi va plăti clauza de reziliere cu PAOK în valoare de două milioane de euro.

Răzvan Lucescu și-a luat rămas bun printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului PAOK Salonic. Antrrenorul în vârstă de 50 de ani a declarat că la gruparea din Salonic a trăit cei mai buni doi ani din viața sa și speră ca formația patronată de Ivan Savvidis să câștige în continuare trofee. Răzvan a ajuns la PAOK în vara anului 2017, după trei sezoane petrecute la Skoda Xanthi.

Închide ×