Sport

Basarab Panduru îl desființează pe Rareș Ilie: „Nu ai trecut de un adversar U19 și vrei la naționala mare?”

Basarab Panduru îl desființează pe Rareși Ilie după meciurile pe care puștiul Rapidului le-a jucat pentru România la Campionatul European U19.
24.06.2022 | 23:55
Basarab Panduru il desfiinteaza pe Rares Ilie Nu ai trecut de un adversar U19 si vrei la nationala mare
Basarab Panduru îl desființează pe Rareș Ilie după meciurile României U19. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” nu crede că Rareș Ilie este o soluție pentru naționala mare a României, punând la îndoială și dacă ar putea fi luat la naționala U21, privind spre turneul pe care l-a făcut.

Basarab Panduru îl desființează pe Rareș Ilie după meciurile României U19

Basarab Panduru l-a desființat pe Rareș Ilie după Campionatul European U19 și nu crede că puștiul Rapidului se ridică la nivelul laudelor pe care le-a primit de-a lungul sezonului recent încheiat:

ADVERTISEMENT

„Nu e corect rezultatul, un 0-0 era echitabil. Ei erau lenți, chiar și căpitanul lor. Nu mă gândeam niciodată că pierdem meciul ăsta, dar iată că a venit golul acela din minutul 94.

Eu așteptam mult să-l văd pe Rareș Ilie, auzisem multe lucruri bune despre el. Așteptam mai multe de la el, pentru că la un moment dat se vorbea și despre echipa mare”.

ADVERTISEMENT

„E o mare problemă dacă se gândea că nu a fost convocat la naționala mare. Tu nu ai reușit să treci de un adversar de la Franța U19, să nu reușești să depășești pe cineva, păi a venit un adversar și i-a dat un brânci de nu s-a văzut.

Ce să te gândești la naționala mare, când nu știi sigur nici dacă ești de U21? Coubiș parcă se apropia pe la fizic de francezi, pe el îl remarc”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„De ce îl schimbi pe Rareș Ilie când noi vrem să-l ducem la naționala mare?”

Basarab Panduru a continuat și a remarcat schimbarea făcută de Adrian Vâsâi, care l-a scos de pe teren în a doua repriză a meciului cu Slovacia U21, scor 0-1:

„Rareș Ilie stă mult, nu joacă primul meci, nu face nimic cu Franța, nu face nimic nici azi. Azi a fost și schimbat și îți pui întrebări.

ADVERTISEMENT

De ce îl scoți pe cel mai bun fotbalist de la U19, când noi vrem să-l ducem la naționala mare?”.

„Deci, să o luăm așa, portarul a făcut un campionat bun, ceea ce e o problemă pentru că din nou se remarcă portarii”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT