Sport

Basarab Panduru îl laudă pe Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova: ”Face jucătorul să fie mai bun”

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova, dar lasă o moștenire importantă în Oltenia. Fostul lui colaborator, Basarab Panduru a vorbit despre calitățile lui Reghe.
13.06.2022 | 11:16
Basarab Panduru il lauda pe Laurentiu Reghecampf dupa despartirea de Universitatea Craiova Face jucatorul sa fie mai bun
Laurențiu Reghecampf s-adespărțit de Universitatea Craiova cu o zi înaintea reluării pregătirilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, și antrenorul Laurențiu Reghecampf au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Ce lasă în urmă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Vestea întreruperii colaborării dintre Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova era predictibilă de ceva vreme. Imediat după eliminarea din semifinalele Cupei României patronul Mihai Rotaru a luat în calcul demiterea tehnicianului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fostul lui colaborator, Basarab Panduru, regretă decizia oficialilor din Bănie, dar apreciază moștenirea lăsată de Laurențiu Reghecampf în Oltenia.

”Am rămas impresionat. Cred că este singurul antrenor din lume, nu exagerez cu nimic, pe hârtie, nu ce cred, ce am văzut, cum mi s-a părut, care face jucătorul să fie mai bun.

ADVERTISEMENT

Toţi, aproape toţi jucătorii, sunt mai buni, mult mai buni, decât au fost anul trecut. Probabil la linia de fund avem de discutat.

Acolo ai Vlădoiu, Vătăjelu, Bancu, fundaşii central care s-au tot schimbat. Aici probabil mai puţin”, a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

De la mijloc în sus, U Craiova a fost explozivă cu Reghecampf antrenor

Expertul Orange Sport a analizat și compartimentele, dar și jucătorii care au avut cel mai evident progres sub conducerea lui Laurențiu Reghecampf.

În compartimentele median și de atac fotbaliștii au explodat realmente, consideră Basarab Panduru în analiza pe care a realizat-o pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

”Mergem puţin mai sus. Mateiu acum nu mai e ăla de şase luni de zile. Probabil câteva echipe se interesează de el pentru că a început din nou să joace.

Creţu a ajuns la echipa naţională. Nimeni nu credea în el. L-a făcut să dea şi trei goluri anul acesta.  Acolo, mai sus, au explodat toţi. Ivan niciodată nu a dat zece goluri, acum a dat 14 goluri şi o gramadă de pase de gol.

Markovic a dat anul trecut vreo patru goluri la Clinceni, acum are vreo 13 goluri. Gustavo vine de la Ajman, zero goluri, iar acum, zece goluri. Cîmpanu, care vine de niciunde cu vreo două goluri, acum şase goluri.

Baiaram, care este surpriza plăcută şi poziţia pe care Reghecampf i-o găseşte de număr 10, două goluri anul trecut, opt goluri acum, jucător de 19 ani.

Nu am mai văzut aşa ceva, ca un antrenor să facă foarte mulţi jucători din primul 11, chiar şi rezervele, mult mai buni decât au fost anul trecut”, a adăugat Basarab Panduru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT