Sport

Basarab Panduru îl taxează pe Mihai Pintilii: „Va fi vreodată pregătit să fie antrenor principal?”

Basarab Panduru l-a taxat pe Mihai Pintilii după discursul pe care acesta l-a avut la finalul meciului dintre FCSB și West Ham, scor 0-3.
04.11.2022 | 00:52
Basarab Panduru il taxeaza pe Mihai Pintilii Va fi vreodata pregatit sa fie antrenor principal
Basarab Panduru îl taxează pe Mihai Pintilii. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Mihai Pintilii își dorește să revină din nou ca antrenor secund la echipă, pentru a mai rămâne ceva timp la FCSB.

Basarab Panduru îl taxează pe Mihai Pintilii

Basarab Panduru l-a taxat pe Mihai Pintilii după declarațiile acestuia la finalul meciului dintre FCSB și West Ham United: „Pintilii e un băiat deștept!

ADVERTISEMENT

Când spun că e deștept, mă refer că o lălăie așa, lasă impresia că poate să mai continue așa. A spus cu alte cuvinte că nu e pregătit, dar nu știu când va fi vreodată pregătit sau dacă va fi vreodată antrenor principal”.

„Poți să mai rămâi antrenor secund și mai rămâi la FCSB ceva timp. Poți să și înveți ceva de la antrenorii care vin la echipă, dacă ai ceva de învățat de la ei. Nu știu, poate va fi pregătit la un moment dat”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Speram la o atitudine mai bună din partea jucătorilor!”

Mihai Pintilii a fost îngândurat la finalul meciului cu West Ham, spunând că ar fi vrut mai multă atitudine din partea jucătorilor săi: Speram la o atitudine mai bună din partea băieților, dar multe lucruri nici nu pot să zic. 

Pot să zic că trecem printr-un moment mai greu și poate trezim ceva în ei la derby-ul cu Rapid. Sper, mi-aș dori din toată inima să fie așa”.

ADVERTISEMENT

„În două zile nu avem cum să facem ceva, depinde de ei. Așa s-a hotărât, să ne axăm pe campionat, dar, din păcate, am fugit după doi iepuri și nu am prins niciunul.

E păcat să joci în Europa și să te faci de râs. Nu poți să te plângi la vârsta asta, cred că e mult mai frumos să joci din trei în trei zile decât să stai să te antrenezi o săptămână.

ADVERTISEMENT

Ei trebuie să bage la cap că de-aia s-au apucat de fotbal ca să-l joace. Meciul cu Rapid e vital că putem să vedem dacă ne revenim”, a mai spus Mihai Pintilii.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT