Fotbal intern

Basarab Panduru, încântat de noul transfer al FCSB: „S-au întărit, e un jucător foarte bun”

24.12.2020 | 14:01
Basarab Panduru, încântat de noul transfer al FCSB: „S-au întărit, e un jucător foarte bun”
Basarab Panduru, încântat de noul transfer al FCSB: „S-au întărit, e un jucător foarte bun”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Risto Radunovic, ultimul transfer pe care l-a făcut FCSB. Fostul internațional român consideră că liderul avea nevoie de fotbalistul Astrei pe postul de fundaș stânga.

Afirmația lui Panduru este cu atât mai interesantă cu cât roș-albaștrii au deja mai mulți fotabliști pe acel post: Panțîru, Soiledis, Pantea, Briceag și Stan.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic are 28 de ani, este fundaș stânga, iar transferul său de la Astra Giurgiu a costat-o 400 de mii de euro pe FCSB.

Radunovic l-a impresionat pe Panduru: „FCSB s-a întărit pe partea stângă”

„FCSB s-a întărit, cel puţin pe partea stângă, unde avea o grămadă de jucători acolo. Până la un moment dat credeai că Soiledis este jucătorul potrivit, părea, în momentul în care a venit, că Panţîru este jucătorul ăla care se potriveşte fotbalului ăsta de atac, urcă în atac.

ADVERTISEMENT

Intră Florinel Coman, el intră acolo şi face superioritate, uite deodată te trezeşti că joacă Ovidiu Popescu fundaş stânga, dar vine Radunovic, care cred că este un jucător bun”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

  • 14 meciuri, două goluri și un assist are Risto Radunovic pentru Astra în acest sezon.

Risto Radunovic este unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionatul României. Muntenegreanul a ajuns la Giurgiu în iulie 2017, după ce evoluase în trecut pentru Podgorica și Borac Cacak. În 2018, noul transfer al lui FCSCB a debutat la naționala seniori a țării sale, pentru care a strâns șase selecții.

ADVERTISEMENT

Radunovic, adus de FCSB la cererea lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a străduit din răsputeri să îl aducă pe muntenegrean la FCSB în acest sezon. Finanțatorul l-a dorit pe Radunovic în tricoul roș-albastru și în toamnă, atunci când echipa sa a avut mai probleme de lot din cauza focarului de coronavirus, probleme care au dus la eliminarea din Europa League.

Pentru Astra, cei 400 de mii de euro pe care îi încasează de la FCSB reprezintă o afacere grozavă, având în vedere că, în ianuarie 2021, Radunovic ar fi intrat în ultimele șase luni de contract cu echipa lui Eugen Neagoe.

În prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota lui Risto Radunovic este de 1 milion de euro. Muntenegreanul a valorat cel mai mult în decembrie 2019, 1,1 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri