Sport

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: „N-am văzut niciodată un selecționer să se roage să rămână la națională”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu după remiza României în deplasarea cu Finlanda, scor 1-1, fiind enervat din cauza discursului său.
24.09.2022 | 02:12
Basarab Panduru la facut praf pe Edi Iordanescu Nam vazut niciodata un selectioner sa se roage sa ramana la nationala
Basarab Panduru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că Edi Iordănescu se roagă de toată lumea pentru ca el să rămână selecționerul României și după ce se termină Nations League.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu după discursul pe care selecționerul l-a avut la finalul meciului dintre România și Finlanda, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Edi Iordănescu se roagă de toată lumea pentru a continua pe banca tehnică a „tricolorilor” și nu înțelege motivul pentru care a vorbit despre speranță la echipa națională, ținând cont de jocul slab al echipei.

„A vorbit de patru ori în trei minute despre speranță. Nu cred că am văzut niciodată un selecționer să se roage de toată lumea să rămână la națională. Ok, pot să înțeleg, dar nu mi-a plăcut deloc aceste rugăminți”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„N-a spus nimic despre meciurile cu Muntenegru!”

Basarab Panduru a continuat și l-a taxat din nou pe selecționer pentru că acesta s-a referit mult prea mult la meciurile României cu Finlanda, fără să amintească de duelurile pierdute de „tricolori” împotriva Muntenegrului:

„A părut că avem controlul în unele momente, dar noi am început să jucăm când ei aveau 1-0 și puteau să facă 2-0. E cam puțin pentru a putea spune dacă avem speranțe.

ADVERTISEMENT

Mai e o chestie, a vorbit foarte mult de cele patru puncte luate în meciurile cu Finlanda, însă nu a spus absolut nimic despre meciurile cu Muntenegru”.

„E o campanie pe care într-un fel sau altul o anticipam. Eu am spus și mai spun, suntem mai aproape de locul 1 în grupa asta sau mai aproape de locul 4? Repet din nou întrebarea pe care am pus-o când s-a tras la sorți.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu te gândeai la locul 4, te gândeai la un loc 3, poate 2”, a mai spus Basarab Panduru.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru 1 solist la meciul România – Bosnia & Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT