Sport

Basarab Panduru, laude pentru jucătorul dorit cu ardoare de Gigi Becali la FCSB: „Nu a arătat deloc rău”

FCSB a obținut a treia victorie în SuperLiga, scor 2-0 cu Petrolul Ploiești. Basarab Panduru a remarcat unul dintre jucătorii veniți recent în lotul „roș-albaștrilor”.
10.10.2022 | 18:30
Basarab Panduru laude pentru jucatorul dorit cu ardoare de Gigi Becali la FCSB Nu a aratat deloc rau
Basarab Panduru a lăudat prestația lui Billel Omrani din partida cu Petrolul Ploiești. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut a doua victorie consecutivă în SuperLiga, iar „roș-albaștrii” își îndreaptă acum atenția spre meciul cu Silkeborg care va avea loc joi, 13 octombrie. Fotbaliștii pregătiți de Nicolae Dică au evoluat la un nivel ridicat la Ploiești, iar printre fotbaliștii lăudați de Basarab Panduru se numără Billel Omrani, jucător pe care Gigi Becali l-a dorit cu ardoare. El a venit la FCSB luna trecută, transferul fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Basarab Panduru, laude pentru Billel Omrani după al doilea meci pentru FCSB

Billel Omrani nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor în disputa cu Petrolul Ploiești, însă atacantul algerian a pasat decisiv la primul gol înscris de Joyskim Dawa. Omrani a fost protagonistul unor incidente la finalul partidei de la Ploiești. O pertadă a explodat chiar în fața atacantului. Evoluția bună din partida de la Ploiești i-a atras atenția lui Basarab Panduru, care a susținut că în ciuda problemelor fizice, fostul atacant al CFR-ului a făcut un meci bun.

ADVERTISEMENT

„Începutul nu i-a fost favorabil. Uşor, uşor începe să intre în joc. Are doi adversari în faţă, trece printre ei. El face faza de la primul gol, trece de amândoi, ajunge acolo, pasează pentru Dawa.

Chiar şi faza de la golul doi, el dă mingea pe poziţie viitoare pentru Cordea dintr-o poziţie nefirească. Una peste alta, nu a arătat rău, ţinând cont că el nu joacă de trei luni”, a mărturisit Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mulțumit de felul în care s-a integrat Omrani la FCSB : „Ați văzut că are valoare?”

Billel Omrani a fost prezentat oficial la FCSB pe 13 septembrie, însă francezul nu a strâns decât 2 meciuri pentru FCSB. În Conference League, Omrani nu este trecut pe lista UEFA și nu poate evolua. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este mulțumit de evoluțiile lui Omrani și consideră că internaționalul algerian este doar la 60% din capacitate.

„Nu s-a luat gol, dar la Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu. Mingea trebuie să fie numai la mine. Asta e filosofia pe care o gândesc. Nicio echipă nu domină jocul aşa cum am dominat noi prima repriză.

ADVERTISEMENT

Este o chestiune de valoare. Antrenorul despre care tot se speculează că pleacă sau nu, trebuie să creeze relaţiile de joc. Aţi văzut la Omrani că are valoare? Şi el e la 60% din capacitate acum. Are valoare, e prieten cu mingea”, a declarat Gigi Becali.

Omrani, lăudat și de Florin Gardoș care se temea de reacția lui Gigi Becali: „Va începe patronul să spună…”

Prestația bună a lui Omrani a fost subliniată și de Florin Gardoș, fostul fotbalist de la FCSB. Retras din activitate, Gardoș se temea de reacția lui Gigi Becali, care se grăbește să ia decizii. De asemenea, Florin Gardoș susține că Omrani are nevoie de timp pentru a-și pune la punct condiția fizică.

ADVERTISEMENT

„E o formulă bună, mi-a plăcut, probabil lumea a fost cu ochii pe Omrani, care mi s-a părut activ. Cred că din lot, din ce are FCSB în momentul ăsta – nu știu dacă e singurul – dar cred că e cel mai potrivit pentru acea poziție de 9, chiar dacă migra el mai mult spre stânga, spre partea lui Cordea. A fost activ și mi-a plăcut. A arătat bine echipa, toți au fost bine.

Mă gândesc că Omrani n-a făcut nicăieri perioada de pregătire. Când ești cu echipa și ai meciuri amicale, e un alt ritm de joc. Îi va trebui un pic de timp ca să arate mai bine fizic. Ce e important e că și în momentul ăsta el a arătat bine.

Mie îmi era frică, îți spun sincer. Cel mai frică îmi era că, dacă nu va arăta ceva în meciul cu Petrolul, va începe patronul să spună… că așa se întâmplă. Cei care vin liberi și au pe la 30 de ani, trebuie să arate rapid”, a declarat Florin Gardoș, la Pro Arena.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT