Sport

Basarab Panduru, mulțumit de cum a ales Mirel Rădoi echipa de start în România – Armenia: „Totul pe atac!”

Basarab Panduru a recunoscut că a fost mulțumit de felul în care a ales Mirel Rădoi echipa de start în România - Armenia.
11.10.2021 | 20:56
Basarab Panduru multumit de cum a ales Mirel Radoi echipa de start in Romania  Armenia Totul pe atac
ADVERTISEMENT

Analistul TV consideră că selecționerul a făcut o formulă ofensivă pentru duelul cu Armenia, ceea ce este ideal, mai ales că „tricolorii” speră la o victorie pentru a se lupta la locul 2 în grupa J.

Cu o victorie în fața Armeniei și dacă Macedonia de Nord pierde duelul de pe teren propriu cu Germania, România urcă până pe locul doi în grupă.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, mulțumit de cum a ales Mirel Rădoi echipa de start în România – Armenia

Basarab Panduru este mulțumit de tactica ofensivă a lui Mirel Rădoi aleasă pentru duelul dintre România și ArmeniaCred că trebuia să schimbe sistemul, cum a făcut și cu Germania. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm”.

„Întrebarea e de ce Nedelcearu, care vine după o accidentare și nu Rus, care a jucat bine cu Germania. Mirel știe mai bine. Avem doi fundași centrali teoretic, în rest, toată lumea e pe atac.

ADVERTISEMENT

Pușcaș a fost foarte important și acum, dar și atunci când putea juca în al treilea meci cu Macedonia de Nord. Mie îmi place că a venit Ivan la conferința de presă. El a fost adus obligat. Nu cred că îl chema dacă era Chiricheș în locul lui.

Jucătorul vine că nu știe despre ce este vorba, te cheamă mister și te duci să vorbești. Cred că Rădoi cu bună știință a deviat discuția. El a știut clar ce au vrut să știe oamenii.

ADVERTISEMENT

Că de ce s-a ajuns ca vulpoiul de pe teren a ajuns să fie marcat de cel mai slab jucător care poate marca într-un astfel de meci, Ivan nu poate să stea pe 6 metri și să fure mingea”, a mai spus Basarab Panduru, la TV TelekomSport.

Și Florin Răducioiu este mulțumit de felul în care Mirel Rădoi a ales tactica pentru meciul cu Armenia, spunând că selecționerul s-a maturizat:„Avem nevoie de o victorie, avem nevoie de un sistem care să ne permită să atacăm.

ADVERTISEMENT

Mi se pare corect și logic acest sistem, e un joc totul sau nimic, dacă nu batem nu cred că putem să mai emitem pretenții pentru campionate mondiale sau europene”.

„Am criticat constructiv alegerile lui Mirel!”

Florin Răducioiu a continuat și a spus că Mirel Rădoi s-a maturizat mult ca selecționer în ultima perioadă și laudă tacticile alese de selecționer pentru ultimele meciuri din campania de calificări pentru Campionatul Mondial din Qatar:

„Armenia e foarte periculoasă, Mirel face un lucru logic și sunt sigur că vom obține o victorie, nu vreau să mă gândesc la un egal”.

„Noi am criticat constructiv în ultimele luni alegerile lui Mirel, dar iată că de câteva luni s-a maturizat, a înțeles ce era de făcut și cu asta basta, nu era greu ce trebuia să facă”, a mai spus Florin Răducioiu.

După meciul cu Armenia, România mai are de jucat doar două meciuri în grupa J, împotriva Islandei și împotriva Liechtensteinului.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT