Sport

Basarab Panduru nu a iertat pe nimeni după UTA – FCSB 2-2: „E ceva de poveste! Nu știi regulamentul?”

Basarab Panduru nu a iertat pe nimeni după remiza din Cupa României Betano dintre UTA Arad și FCSB, scor 2-2, meci cu patru eliminări.
20.10.2022 | 08:30
Basarab Panduru nu a iertat pe nimeni dupa UTA  FCSB 22 E ceva de poveste Nu stii regulamentul
Basarab Panduru nu a iertat pe nimeni după UTA - FCSB. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” a analizat toate eliminările dictate de arbitrul Adrian Cojocaru, explicând la fiecare fază ce nu au făcut bine fotbaliștii. Risto Radunovic, Rachid Bouhenna, Octavian Popescu și Andrei Chindriș au fost jucătorii care au văzut cartonașul roșu.

Basarab Panduru nu a iertat pe nimeni după UTA – FCSB

Basarab Panduru nu a iertat pe nimeni după remiza dintre UTA și FCSB, comentând toate fazele notabile din timpul confruntării, inclusiv eliminările:

ADVERTISEMENT

„E incredibil cum putem vorbi despre un meci din minutul 84, pentru că până atunci parcă nu mai era interesant. N-am mai văzut demult așa ceva, adunați într-un loc. E ceva de poveste! Să faci așa ceva… mi se pare incredibil, nici nu știu ce să spun.

E minutul 83, tragi de timp, dar de ce să îl aplauzi pe arbitru. Nu știi regulamentul? Că văd că toți îl întreabă pe arbitru ce se întâmplă. Ai galben, aplauzi și ce faci?”.

ADVERTISEMENT

„Ce față a făcut Chindriș. Nu înțelegea ce a făcut? Păi ce ai făcut, doar a vrut Poenaru să te folosească în campionat, ce ai făcut?

Până când nu îi spune cineva de pe margine lui Radunovic să se întoarcă, el nu se întoarce. Vine prea târziu, e obosit și uite ce face… te duci la Sepsi fără fundaș dreapta”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea intra cum a vrut la un moment dat!”

„Nu știu, dacă intră în spate la Musi e fault, dacă nu, e umăr la umăr. Mai degrabă nu e fault.

S-ar fi dat galben chiar și dacă nu era de galben la Popescu, a întrerupt meciul vreo 2 minute. Nu Cojocaru ar trebui să se potolească, cei de la FCSB ar trebui să se potolească.

ADVERTISEMENT

Toată lumea intra cum a vrut la un moment dat. Tavi Popescu trebuia să se calmeze, mai ales că nu știu ce a spus acolo, să nu fie chemat și pe la comisii. Nu e o scuză perioada lui mai puțin bună”, a continuat Basarab Panduru.

„Ce face Benga acolo, pare că nu știe ce se întâmplă, el crede că e bine să-i bagi adversarului mâna în ochi, că de-aia faci așa meci de meci.

Îi controlează la dinți pe toți, zici că e dentist. Ar fi putut să primească al doilea galben Benga. Eu i-aș fi dat mai degrabă galben.

Uitați-vă la Miculescu la ultima fază a meciului. El se duce să facă presing la portar și îi lasă pe ăia șase să se descurce cu 10 de la UTA. E incredibil. O spune după că el ar fi vrut victoria”, a mai spus „Pandi”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,85 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT