Fotbal international

Basarab Panduru nu este mulțumit de numirea lui Rădoi ca selecționer: „Are foarte puține meciuri oficiale”

26.11.2019 | 20:00
Basarab Panduru nu este mulțumit de numirea lui Rădoi ca selecționer: „Are foarte puține meciuri oficiale”
Basarab Panduru. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru nu este mulțumit de numirea lui Mirel Rădoi ca selecționer al naționalei României și îl critică pe noul antrenor al „tricolorilor”. Panduru crede că Rădoi nu este o variantă bună pentru banca naționalei pentru că are foarte puține meciuri oficiale ca antrenor.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.20 este cota pentru ”1 solist” în meciul de baraj Islanda – România. Vezi aici toate cotele!

Basarab Panduru, nemulțumit de numirea lui Mirel Rădoi

Basarab Panduru este nemulțumit de numirea lui Mirel Rădoi ca selecționer al României și crede că erau alte variante mai bune: „Este unul dintre antrenorii puşi selecţioner cu foarte puţine meciuri oficiale. Foarte puţine la FCSB… În carieră, în general, nu ştiu dacă are 30 de meciuri toate”.

ADVERTISEMENT

„Dar cum s-a ajuns la el este întrebarea, pentru că aveai înaintea lui câţiva. De fapt, destul de mulţi. Întrebarea mea este dacă s-a luat legătura cu ei, Mircea Lucescu, Hagi, Petrescu, Piţurcă, Reghecampf… Sunt antrenori cu care trebuia să te întâlneşti, să discuţi, să vezi dacă vor să vină”,  a mai spus Basarab Panduru.

„Cine l-a pus selecționer va răspunde total de el!”

„Comisia Tehnică propune un nume, tu ca preşedinte poţi să spui că nu eşti de acord. Deci cine pune antrenorul la echipa naţională este preşedintele, el răspunde total de cel pe care îl pune la echipa naţională”, a mai spus Basarab Panduru

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost selecționerul naționalei de tineret a României și a reușit să-i ducă pe „tricolorii mici” la Campionatul European din Italia și San Marino, unde România a trecut de grupe și a fost eliminată în semifinale de Germania (2-4), dar a reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

  • 38 de ani a împlinit Mirel Rădoi pe 22 martie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri