Sport

Basarab Panduru nu îl menajează pe Gabriel Debeljuh, golgheterul CFR-ului: „Ar juca în Serie C!”

Basarab Panduru a vorbit despre Gabriel Debeljuh, golgheterul CFR-ului, despre care spune că nu ar face față în primele două ligi din Italia.
18.05.2022 | 22:42
Basarab Panduru nu il menajeaza pe Gabriel Debeljuh golgheterul CFRului Ar juca in Serie C
Basarab Panduru nu îl menajează pe Gabriel Debeljuh, golgheterul CFR-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” a încercat să facă echipa sezonului din Casa Pariurilor Liga 1, l-a ales pe postul de atacant pe Gabriel Debeljuh, însă nu crede că vârful croat poate face față într-un campionat dintr-o țară mai puternică.

Basarab Panduru nu îl menajează pe Gabriel Debeljuh, golgheterul CFR-ului

Basarab Panduru nu l-a menajat deloc pe Gabriel Debeljuh, despre care spune că este un atacant de Serie C, chiar dacă l-a selectat în echipa sezonului din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Stau și mă gândesc. Debeljuh dacă îl iei de la CFR Cluj și îl duci în Italia, unde îl duci. Îl duci în A? Nici vorbă? Îl duci în B? Nu prea, mai degrabă la o echipă în B, cu un picior în C.

Debeljuh ar da goluri în C? Ar da. În B ar da mai puține, în A nu se pune problema să joace, acolo trebuie să ai mai multe calități.

ADVERTISEMENT

Mă mai uitam la meciuri din Serie B și vedeam atacanți înalți cu forță și mă întrebam de ce nu joacă în Serie A”.

„Mi-am dat tot eu răspunsul, pentru că nu știu fotbal, de-aia nu joacă în Serie A, că în A trebuie să știi fotbal, să ai tehnică”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„E un jucător bun pentru campionatul nostru, dar atât!”

Basarab Panduru a continuat și consideră că Gabriel Debeljuh trebuie să rămână în campionatul României, acolo unde se descurcă cel mai bine, fiind convins că nu are nicio șansă dacă pleacă de la CFR Cluj.

„Așadar, golgheterul campioanei României mai bine rămâne în România, că dacă nu, s-ar duce în Serie C, cam asta ar fi cu el, nu văd să se întâmple altfel.

ADVERTISEMENT

El e un jucător bun pentru campionatul nostru, dar cam atât, nu îl văd să facă performanță pe undeva dacă ar juca în străinătate, într-o țară mai puternică”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT