Sport

Basarab Panduru nu înțelege titularizarea lui Dragoș Nedelcu în Islanda – România: „Ce treabă mai are el cu mijlocașul la închidere?”

Basarab Panduru nu a înțeles titularizarea lui Dragoș Nedelcu în meciul Islanda - România, scor 0-2.
03.09.2021 | 00:30
Basarab Panduru nu intelege titularizarea lui Dragos Nedelcu in Islanda  Romania Ce treaba mai are el cu mijlocasul la inchidere
ADVERTISEMENT

Analistul TV consideră că titularizarea lui Răzvan Marin ar fi fost mult mai oportună decât cea a lui Dragoș Nedelcu, fotbalist care nici nu a mai jucat în ultima perioadă pe postul de mijlocaș defensiv.

Basarab Panduru a continuat și a vorbit și despre felul în care Mirel Rădoi l-a folosit pe Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo care a jucat pe postul de extremă dreapta împotriva nordicilor, deși la ultimul meci al „câinilor” a jucat fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru nu înțelege titularizarea lui Dragoș Nedelcu în Islanda – România

Basarab Panduru a vorbit despre titularizarea lui Dragoș Nedelcu în duelul dintre Islanda și România, pe care nu o înțelege: „Sunt fundaș dreapta la ultimul meci al lui Dinamo, ajung la națională extremă stângă.

Nici Sorescu nu mai știe ce joacă. Cred că Rădoi i-a văzut pe islandezi că stau destul de sus. A vrut viteză cu Man și Sorescu în benzi”.

ADVERTISEMENT

„Sorescu a avut o mare ocazie, a insistat și a greșit fundașul. E un meci important care ne bagă în cursa pentru locul 2! 

Cu Nedelcu e un semn mare de întrebare. De ce Nedelcu, când îl ai pe Răzvan Marin? E un închizător care joacă fundaș central… Ce treabă mai are el cu mijlocașul la închidere?”, a mai spus Basarab Panduru, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„În trei săptămâni din Liga 2 din Germania, ai învățat ce nu făcusei în patru ani!”

Basarab Panduru a continuat și a ironizat câteva declarații ale selecținerului Mirel Rădoi, în special faptul că a spus că Jovan Markovic este obosit, deși tânărul fotbalist al Craiovei a intrat pe teren în minutul 76 al confruntării cu Islanda:

„Nu mi s-a părut niciun jucător că a dezamăgit. Nu cred că există să vorbești doar în funcție de rezultat. Atunci nu mai ești om de fotbal. Trebuie să remarci unele lucruri

ADVERTISEMENT

Asta cu Markovic cu o stare de oboseală din minutul 76 a fost cea mai tare, Markovic un tânăr care a intrat în minutul 76, eu ce să mai spun?”.

„În 3 zile, în liga a doua din Germania, te transformi în ceva puternic, faci ceva care nu ai putut să faci aici în patru ani… dar faci acolo în trei săptămâni”, a mai spus Basarab Panduru.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,03 este cota pentru „peste 4.5 goluri” la meciul România – Liechtenstein. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT