Sport

Basarab Panduru, moment fabulos, în direct, după ce Mihai Iosif n-a putut să-i bată recordul: „Am venit cu coroana!”

Basarab Panduru a venit a venit cu coroana, în direct, după ce Mihai Iosif nu a reușit să-i bată recodul de invincibilitatea din perioada în care o antrena pe Poli Timișoara
03.08.2021 | 14:51
Basarab Panduru moment fabulos in direct dupa ce Mihai Iosif na putut sai bata recordul Am venit cu coroana
ADVERTISEMENT
03-08-2021
11:50

Basarab Panduru a venit cu coroana în direct

Basarab Panduru a venit, în direct, cu coroana după ce Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, nu a reușit să-i depășească recordul de trei meciuri câștigate la „cârma” unei noi-promovate, în primele etape. 

„Am venit cu coroana. Îmi pare rău pentru Miţă Iosif. Am zis că i-o dau cu cea mai mare plăcere. E coroana de 19 ani, o port… Cu diamante. E mică, pentru că pe aia mare o are Hagi. Astea mai mici sunt pentru noi, regii pământeni.

Am ţinut-o mult, dar văd că o s-o ţin foarte mult. Diamantele nu au căzut. Au fost victorii cu Bacăul, cu Steaua în Ghencea şi cu Bistriţa sau FC Argeş la Timişoara.

Stai puţin, că m-a apucat râsul. Mă gândeam să nu i se întâmple lui Miţă la fel. După trei victorii, eu nu realizam. Vestiarul era plin de oameni. După ce am luat bătaie de la Rapid, am intrat în vestiar şi nu mai era nimeni. Nimeni, nimeni, nimeni.

La victorii nu mai aveam loc în vestiar. Toţi aţi plecat şi arătaţi cu degetul spre mine. Le-am spus că de la următorul meci nu mai intră nimeni în vestiar. Intră Doboş, patronul.

În rest, nimeni. Nu mai intrau, ce să mai căutaţi? Eu mă uitam la cei cu care ne băteam la retrogradare, ei se uitau la Steaua, Dinamo, Rapid, deja. Am plecat în etapa a noua, apoi am revenit sezonul următor”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Analistul TV l-a provocat pe antrenorul Rapidului să îi depășească un record deținut de aproape două decenii, și anume un record de invincibilitate din perioada în care o pregătea pe Poli Timișoara, nou promovată în sezonul 2002-2003.

Atunci, Basarab Panduru reușea să câștige primele trei etape din campionat, fără să primească gol, iar după 5 etape, Poli Timișoara avea 12 puncte, performanță remarcabilă pentru o formație nou promovată.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, provocare în direct la TV pentru Mihai Iosif

Basarab Panduru l-a provocat în direct pe Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, pe care îl așteaptă să îi bată recordul deținut de aproape două decenii, performanță pe care o reușea când se afla pe banca tehnică a lui Poli Timișoara.

„El a întrebat cine a mai reuşit asta după promovare. Când s-a mai întâmplat. Deci, cine rămâne regele? Eu rămân rege. Nu m-aş supăra dacă Miţă devine rege. 19 ani am fost rege, e destul!

ADVERTISEMENT

Trebuie să vină cineva să-mi ia locul. Nu e uşor, joacă împotriva Farului. Trebuie să bată cel mai mare rege. Şi eu sunt rege, dar la altele. Regele cel mai mare e Gică Hagi.

„19 ani, sau câţi ani au trecut de atunci, sunt mulţi ani. Au fost trei victorii la zero, da? Şi 12 puncte din cinci meciuri. Nu ştiu dacă le mai face cineva cu o nou-promovată.

ADVERTISEMENT

Cred că rămân rege mulţi ani de acum. În 2002. Până ia Miţă coroana. Vii aici în emisiune și îți înmânez coroana, Miță!”,
a spus glumind Basarab Panduru, la TV Telekomsport.

Mihai Iosif, replici pentru contestatari

Mihai Iosif a vorbit înainte de partida dintre Rapid și Farul, oferind mai multe replici tăioase pentru contestatari: „Jucătorii sunt montați, tratăm toate jocurile la fel, chiar dacă s-a spus că avem un program ușor.

ADVERTISEMENT

Nu am înțeles asta cu programul ușor, noi fiind nou-promovați. Nu știu cu cine ar fi trebuit să jucăm, cu Real Madrid cred!”.

„Trei etape (n.r.- spuneau criticii că va rezista pe banca Rapidului), suntem la a treia! Pălăria am prins-o! Am vrut să vin cu o pălărie, ziceau că e prea mare. Am capul mare, dar mă încape pălăria!”, a mai spus Mihai Iosif.

Rapid a câștigat primele două dueluri de la revenirea în Liga 1, fără să primească gol, fiind liderul clasamentului în acest moment.

ADVERTISEMENT