Sport

Basarab Panduru pune „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova: „Nu cred că Ivan vrea un antrenor! Cel mai bine e să rămână Bon”

Basarab Panduru pune „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova după victoria din campionat cu CS Mioveni, scor 1-0.
12.12.2022 | 23:12
Basarab Panduru pune tunurile pe jucatorii Universitatii Craiova Nu cred ca Ivan vrea un antrenor Cel mai bine e sa ramana Bon
Basarab Panduru pune „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Dragoș Bon este cel mai îndreptățit să rămână antrenorul oltenilor, ținând cont de tehnicienii buni care nu au reușit să reziste în Bănie.

Basarab Panduru pune „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova

Basarab Panduru a pus „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova, spunând că Andrei Ivan nu își dorește niciun antrenor la echipă: „Nu cred că Ivan vrea vreun antrenor. Eu cred că cel mai bine e să rămână Dragoș Bon acolo, e oltean, e fan înfocat al echipei, e potrivit. De ce să aduci alt antrenor?

ADVERTISEMENT

Să luăm antrenorii la rând: Mangia nu a fost bun că dădea telefoane, nu știu ce făcea, la Pițurcă nu era bine că nu făcea nu știu ce, că se certa cu oameni din club. Cu Ouzounidis nu era bine că juca echipa slab”.

„A fost Bergodi, nu era bine că făcea antrenamente nu știu cum, la Reghe nu a fost bine pentru că era prea multă relaxare, era puturos și jucau tenis cu piciorul. Balint era prea slab, Rădoi era prea nociv. Deci toți nu erau buni.

ADVERTISEMENT

Așa că de ce să nu-l lași pe Dragoș Bon măcar o perioadă să vedem de ce este în stare, că oricum nu are rost să plătești salarii de 15.000 de euro”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Bergodi a plecat la fel ca Rădoi, nu a fost dat afară!”

Basarab Panduru a continuat și a explicat că Mirel Rădoi a plecat exact cum a plecat Cristiano Bergodi de la Universitatea Craiova și că Dragoș Bon a colaborat cu toți antrenorii buni care au trecut pe la echipă în ultimii trei ani, reprezentând încă un argument pentru care să rămână antrenor principal al oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Eu nu spun că antrenorii fac lucrurile perfect, dar nu e bine nici așa. Bergodi a plecat cum a plecat Rădoi, nu a fost dat afară, a plecat el. De ce să-l dai afară pe Bergodi?

Nu sunt prea mulți antrenori de calitate plecați repede de la echipă? Dragoș Bon a colaborat cu toți, plus că e un mare craiovean”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,78 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT