Basarab Panduru râde de jucătorii de la U Craiova. “Au venit cu trenul şi au rămas în gară!”

Iuliana Spirache    Ionut Neamţu   
în Universitatea Craiova
16/12/2018, 09:41
Basarab Panduru râde de jucătorii de la U Craiova. “Au venit cu trenul şi au rămas în gară!” GALERIE FOTO
Alex Cicâldău îl ajută pe Nicuşor Bancu să se ridice de pe gazon. Basarab Panduru râde de jucătorii de la U Craiova după eşecul cu Dinamo

Dinamo Bucureşti a învins-o pe U Craiova în etapa a 20-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, scor 3-0, iar Basarab Panduru a râs de jucătorii lui Devis Mangia. Fostul internaţional român s-a ţinut de glume la finalul partidei de pe “Ştefan cel Mare” şi a explicat de ce oltenii au fost învinşi de elevii lui Mircea Rednic în penultimul meci din anul 2018.

Delegaţia Craiovei a venit la Bucureşti cu trenul pentru meciul cu Dinamo Bucureşti pentru a evita agomeraţia, iar Basarab Panduru crede că elevii lui Devis Mangia au rămas în gară pentru că “câinii” i-au învins la scor de neprezentare. Fostul internaţional român crede că oltenii nu erau în stare nici să îi faulteze pe dinamovişti.

Basarab Panduru râde de jucătorii lui Mangia după Dinamo – U Craiova 3-0

“Te aşteptai la Craiova să joace, să tragă, să facă, dar parcă n-a putut nici să le dea peste picioare. Au venit cu trenul, au rămas în gară, nu au venit la meci. Pentru că şi este rezultatul ăsta de 3-0 de neprezentare şi la felul în care ai jucat…”, a spus Basarab Panduru, conform Telekom Sport TV, după ce Dinamo a reuşit să se impună în faţa celor de la U Craiova, scor 3-0, în runda 20 din Liga 1 Betano.

Montini nu l-a impresionat pe Basarab Panduru

Fostul internaţional român a comentat şi în legătură cu jocul lui Mattia Montini, atacantul care a înscris cele trei goluri ale lui Dinamo în meciul cu U Craiova. Italianul care a băgat frica în Devis Mangia nu l-a impresionat pe Basarab Panduru cu tehnica pe care o are, iar fostul antrenor se bucură că atacantul reuşeşte să înscrie din faţa porţii şi că e bătăios.

Ivan Pesic şi Nicuşor Bancu în meciul jucat de Dinamo cu U Craiova, scor 3-0

“Nu a mai reuşit 3 goluri de când era la juniori…. De când eram noi mai mici, adică. De când eram mai mici nu a mai dat 3 goluri şi l-a prins şi atunci tot pe Mangia. Îţi dai seama acum, când l-a văzut! Aoleo, iar peste tine!  E uşor să spun după 3 goluri să vezi ce mare atacant este, câte goluri dă. Pare un jucător puţin, nu pot să spun rudimentar, dar nu are o tehnică peste medie, în schimb, acolo, în faţa porţii, bagă mingea în poartă, îmi place că aleargă, e bătăios, nu-l vezi că stă pe teren. Ăsta e un lucru bun”.

Închide ×