Fotbal intern

Basarab Panduru râde de un fotbalist de bază al FCSB-ului: „Ratează cu poarta goală”

04.05.2021 | 18:33
Basarab Panduru rade de un fotbalist de baza al FCSBului Rateaza cu poarta goala
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru nu i-a iertat pe fotbaliștii FCSB-ului pentru semi-eșecul înregistrat luni seară, scor 1-1, în derby-ul cu campioana en-titre, CFR Cluj. După Andrei Vlad, care a gafat incredibil la golul egalizator al lui Andrei Burcă, a venit rândul lui Răzvan Oaidă să devină ținta ironiilor.

Scapă cu poarta goală şi dă pe lângă poartă. Ratează și cu poarta goală”, a răbufnit fostul internațional român, făcând referire la faza din minutul 75, când tânărul mijlocaș, scăpat singur cu Arlauskis, a șutat lamentabil pe lângă poartă, deși putea să-i ofere o pasă decisivă lui Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Punctul obținut chiar în ultimul minut al prelungirilor îi menține pe clujeni în fruntea clasamentului, la două puncte în fața roș-albaștrilor și cinci în fața Craiovei, care s-a împiedicat surprinzător la Călărași, cu Academica Clinceni, scor 1-0, după autogolul lui Marius Constantin.

Răzvan Oaidă, luat peste picior după derby-ul cu CFR Cluj

FCSB a pierdut două puncte! Ocaziile mai mari le-a avut ea, putea face 2-0. Aveai impresia că, dacă se joacă două zile, CFR nu va reuși să marcheze!

ADVERTISEMENT

 O face în minutul 90+2, din lovitură liberă, prin Burcă. Vlad e vinovat! E a doua oară când e vinovat şi FCSB primeşte gol şi pierde puncte

Ăsta e Oaidă. Aleargă de unul singur şi termină pe locul 2! Scapă cu poarta goală şi dă pe lângă poartă. Ratează și cu poarta goală”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a găsit „vinovatul”: „Ghinionul a făcut să nu luăm cele trei puncte”

În altă ordine de idei, Florin Tănase, cel care a obținut și transformat penalty-ul din minutul 19, și-a felicitat colegii pentru jocul prestat și a pus rezultatul pe seama ghinionului.

Felicitări pentru gol, pentru jocul echipei, că am avut o sumedenie de ocazii. Din păcate, ghinionul a făcut ca în această seară să nu luăm cele trei puncte. La acea lovitură de cap, Vlad avea mingea în brațe, dar din acea groapă s-a dus în poartă.

ADVERTISEMENT

Am făcut un pas înapoi, este normal. Când termini schimbările în minutul 50, cu meciuri din trei în trei zile, e normal, dar nu îmi aduc aminte să fi avut vreo ocazie clară. Nu cred că ne-au înghesuit, nu ne-au pasat deloc.

Să te înghesuie înseamnă să te paseze în ultimii 30 de metri, eu n-am văzut asta. Ne pare rău că nu am câștigat cele trei puncte, ne pare rău pentru suporteri, că așteptau această victorie.

Meritam din plin cele trei puncte. Sperăm să câștigăm cele trei finale rămase. Optimismul derivă din jocul de astăzi și ocaziile pe care ni le-am creat”, a declarat căpitanul roș-albaștrilor la finalul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 5,30 este cota pentru „Rezultat meci 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT