Sport

Basarab Panduru, reacție acidă la adresa echipelor românești: „Le ce mai dai mulți bani jucătorilor dacă ți-e frică de campioana Andorrei?”

Basarab Panduru a avut o reacție acidă la adresa echipelor românești, fiind contrariat de salariile pe care fotbaliștii le primesc, în condițiile în care le este frică împotriva unor echipe slab cotate.
21.07.2022 | 10:43
Basarab Panduru reactie acida la adresa echipelor romanesti Le ce mai dai multi bani jucatorilor daca tie frica de campioana Andorrei
Basarab Panduru, reacție acidă la adresa echipelor românești. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” a fost deranjat de conferința de presă a lui Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că meciul cu Inter Escaldes, campioana Andorrei, va fi dificil pentru echipa sa.

Basarab Panduru, reacție acidă la adresa echipelor românești

Basarab Panduru a avut o reacție dură la adresa fotbaliștilor români, fiind deranjat de conferința de presă susținută de Dan Petrescu înaintea meciului dintre CFR Cluj și Inter Escaldes.

ADVERTISEMENT

„Dacă ajungem așa, în halul ăsta, să ne fie frică de campioana Andorrei, nu mai are rost să vorbim despre nimic. Și anul trecut când am jucat cu Lincoln, de departe cei mai slabi din toate campioanele țărilor astea, și tot s-au mișcat greu cu ei.

La ce le mai dai banii ăștia jucătorilor, la ce mai dai bani pentru un lot mare, cu jucători plătiți cu salarii mari, când tu ca echipă nu ești în stare să faci diferența cu ăștia?”, a spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Saburtalo nu are un Dumiter!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit și despre Saburtalo, adversara FCSB-ului, glumind și declarând că adversarii vicecampioanei României nu are nici măcar un jucător precum Andrei Dumiter în echipă:

„Saburtalo nu are un Dumiter în echipă, trebuie să-i bați. Ăia mici, cât sunt de mici, joacă să dea goluri, așa a bătut și Pyunik, care nu avea niciun Buziuc în echipă.

ADVERTISEMENT

Păi la 2-1 pentru Dinamo Zagreb, Scooby-Doo ăia (N.r – Shkupi) trebuia să o ia la fugă, să plece fără să mai primească unul, dar ei au alergat și au egalat. Asta e diferență”.

„Noi suntem cu toate echipele favoriți. Când vin alții cu 500 de milioane loturi o băgăm în față pe asta, dar acum când suntem favoriți nu ne mai agățăm de asta”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Dumiter, conform transfermarkt.com