Sport

Basarab Panduru, sfat dur pentru puștii Mediașului după umilința cu Rapid: „Să predea echipamentul și să se apuce de carte”

Basarab Panduru a comentat umilința suferită de puștii Mediașului în duelul din deplasare cu Rapid, scor 0-8, sfătuindu-i pe jucătorii ardelenilor să se preocupe de școală.
18.04.2022 | 23:10
Basarab Panduru sfat dur pentru pustii Mediasului dupa umilinta cu Rapid Sa predea echipamentul si sa se apuce de carte
Basarab Panduru, sfat dur pentru puștii Mediașului după umilința cu Rapid. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” nu crede că tinerii jucători de la Gaz Metan Mediaș vor ajunge undeva în cariera de fotbaliști și îi sfătuiește să se apuce serios de învățat, pentru a avea o meserie în viață.

Basarab Panduru, sfat dur pentru puștii Mediașului după umilința cu Rapid

Basarab Panduru a avut un sfat dur pentru puștii de la Gaz Metan Mediaș, pe care nu îi crede în stare să devină fotbaliști adevărați în viitor: Echipa lui Gaz Metan nu e nici de Liga 3, e o echipă de nimic. Nu am ce să comentez, nu am nici cum să-i laud pe rapidiști.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care îl apreciez e că au jucat corect până la final. Să dai 8 goluri nu e bătaie de joc, bătaie de joc e atunci când ai 4-0 și dai mingile printre picioare sau mai știu eu ce”.

„Eu le dau un sfat celor de la Mediaș și o să-mi mulțumească mai târziu. Mâine când ajung la stadion, să predea echipamentul și să se apuce serios de carte.

ADVERTISEMENT

Că așa nu faci nici fotbal, nici carte și e păcat să nu faci carte, că ai timp destul și unii dintre ei pot să ajungă ceva, că încă e timp să recuperezi de învățat”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Spectatorii sunt de apreciat!”

Basarab Panduru a continuat și a spus că fanii Rapidului sunt de apreciat pentru că au venit la stadion, deși adversarul nu era unul de marcă: „Poate unul dintre ei să ajungă printr-o minune undeva mai bine, dar mi-e greu de crezut. Ăsta e sfatul meu, să se apuce de carte.

ADVERTISEMENT

De ce trebuia să fie doar 2-0, ca să fie mai buni săptămâna viitoare? Au primit mai multă încredere unii jucători, cum ar fi Rareș Ilie”.

„Rareș Ilie a părut ca un Gulliver în țara piticilor. Așa diferență mare nu am văzut de mult timp, deși și cei de la Mediaș au vârsta lui.

ADVERTISEMENT

Spectatorii sunt de apreciat că au venit la meciul ăsta și au încurajat echipa. Banii ăia intră în club, ceea ce e bine”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT