Sport

Basarab Panduru și Florin Răducioiu, dezamăgiți după Finlanda – România 1-1: „Nu meritam mai mult!” / „E o echipă fără personalitate”

Basarab Panduru și Florin Răducioiu au fost dezamăgiți după remiza obținută de România la Helsinki împotriva Finlandei, scor 1-1.
24.09.2022 | 00:10
Basarab Panduru si Florin Raducioiu dezamagiti dupa Finlanda  Romania 11 Nu meritam mai mult  E o echipa fara personalitate
Basarab Panduru și Florin Răducioiu, dezamăgiți după Finlanda - România. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Cei doi analiști TV și-ar dori mult mai multă personalitate din partea „tricolorilor” și dau exemplu pozitiv naționala Ungariei.

Basarab Panduru și Florin Răducioiu, dezamăgiți după Finlanda – România

Basarab Panduru și Florin Răducioiu au fost dezamăgiți la finalul meciului dintre Finlanda și România, recunoscând că s-ar fi așteptat la mai multe reușite din partea „tricolorilor”, fiind supărați și din cauza jocului prestat de elevii lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Mi-e greu să cred că meritam mai mult. Meciul a fost împărțit în etape. Am început să jucăm fotbal după golul lor. Avem bara lui Sorescu și încă o bară.

Reușim să marcăm repede prin Tănase, iar partea a treia e din minutul 80 până la final. Au avut și ei câteva faze și destul de multe, în care au ratat.

ADVERTISEMENT

Una peste alta nu cred că meritam să câștigăm. La Pușcaș mă așteptam să nu se descurce, nu ai cum să te descurci când nu joci de vreo trei luni, de-aia și calcă pe minge la faza aia. E absolut normal pentru mine.

În grupa asta, noi să fim după cinci etape cu o victorie și pe ultimul loc nu mi se pare normal. Nu avem jucători să fim la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Eu știu bine cum e de fapt Ungaria, acolo e un selecționer care se potrivește pentru stilul lor, de-aia o țin langa cu victoriile”, a spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„E o echipă fără personalitate!”

Florin Răducioiu a continuat și a vorbit despre lipsa personalității a jucătorilor României, cu excepția lui Deian Sorescu:„Sunt de acord cu Pandi, nu cred că meritam să câștigăm. Nu mă convinge echipa României, e ceva amestecat acolo.

ADVERTISEMENT

Ungaria câștigă împotriva Germaniei în deplasare, e incredibil la ce nivel am putut să ajungem. E un rezultat echitabil, o echipă a Finlandei care a fost ordonată, iar echipa României nu știu cum să o iau”.

„Nu m-a convins, e o echipă fără personalitate, poate doar Sorescu, în rest nu sunt jucători să ne facă în momente dificile cum făceam noi, Pandi, acum nu vreau să vorbesc despre noi, dar noi în momentele grele ne asumam.

Eu sunt mai dur, sunt foarte revoltat și sunt foarte dezamăgit că nu am câștigat meciul cu Finlanda, o echipă mult mai slabă din punct de vedere valoric decât noi”, a mai spus Florin Răducioiu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru 1 solist la meciul România – Bosnia & Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT